Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Beabingo

Beabingo is een bekende en betrouwbare aanbieder waar je op het internet voor echt geld bingo kan spelen. Speel nu gratis mee door gebruik te maken van de gratis bingo bonus welke je gelijk bij je aanmelding krijgt. Zo kan je dus snel en eenvoudig het bingospel beginnen en uitproberen zonder eerst een storting te hoeven doen. Er is op het internet een heel breed aanbod wat bingo aanbieders betreft, dus het zal je wellicht allemaal wel duizelen. Maar Beabingo is wat dat betreft een unieke aanbieders die veel zorg aan haar bingo spelers geeft. Op dit moment is Hans van der Togt de BN’er die meespeelt met de online bingo. Erg gezellig en ook een extra toevoeging aan het online bingospel.

Gratis bingo bonus

Bij deze aanbieder kan je het online bingo spelen beginnen met een gratis bonus van 2 euro. Dit moet genoeg zijn om het online kienspel bij Beabingo uit te proberen en te kijken of het voor jou de moeite waard is om bingo voor echt geld te gaan spelen. Zo hoef je dus niet direct een storting te doen om het bingospel uit te proberen, maar kan je eerst gratis beginnen om te kijken of dit spel wel aan jou wensen voldoet. Het is erg fijn om te zien dat de meeste bingo spelers erg tevreden zijn over Beabingo, dus de kans dat jij dit niet bent is dan waarschijnlijk ook erg klein. Aangezien je gratis kan beginnen is het wat ons betreft zeker de moeite waard om het spel van aanbieder eens online uit te proberen en omdat jet nu gratis kan zou het zonde zijn als je die kans liet liggen.

Voor 5 euro gratis bingotegoed moet je hier klikken

Gezelligste chat

Bij Beabingo is de chat heel erg gezellig, een van de meest gezellige chat mogelijkheden die je op het internet kan bedenken. Daarom is het ook zeker een aanrader om mee te gaan spelen wanneer je de gezelligheid van de online bingo nog nooit hebt beleeft. Bingo is door de toevoeging van de chatfunctie bij de bingo spellen zeker zo gezellig als de bekende bingo avonden. Mocht je nog nooit de bingo online gespeeld hebben dan is het zeker geen slecht idee om te beginnen bij Beabingo. Je kunt zo gratis van start gaan en je kan makkelijk en snel opwaarderen wanneer je bingotegoed op is en je het de moeite waard vind om bingo online voor echt geld te gaan spelen. Je zit overigens nergens aan vast, dus het is ook geen probleem als je niet voor echt geld gaat spelen. Het misbruiken van de gratis bingo bonus is overigens niet geaccepteerd en zal ook gestraft worden met bijvoorbeeld het blokkeren van je account.

Eerste storting bonus

Wil je het bingo spelen voor geld beginnen dan kan je dit in combinatie met een leuke storting bonus doen. Je eerste storting word dan verdubbeld met 100%, iets wat je tijdens de bingoavonden wellicht niet gewent bent, maar bij online bingo is dit haast een vanzelfsprekend iets geworden. Daarom is het ook niet gek dat ook Beabingo je een bonus aanbied op je eerste storting. De verdubbeling kent een maximum van 100 euro, dus met een storting van 100 euro kan je het online bingo spelen al met 200 euro beginnen en dat is een heel erg groot bedrag. Je hoeft dan dus niet bang te zijn dat je snel door je speeltegoed heen bent, want je hebt dan meer als genoeg geld op je account bij Beabingo staan.

Klik hier om de bonus te krijgen op je eerste storting!

Tweede storting

Niet alleen je eerste storting word beloond, maar ook bij je tweede storting staat een bonus te wachten. Dit maal een bonus van 50% tot een maximum van 60 euro. Alsnog een heel erg mooi bedrag en zeker de moeite waard om te overwegen. Welgeteld kom je met de eerste 2 stortingen in aanmerking voor een maximum van 160 euro. Dat is dus een groot bedrag en wanneer je het online kienen bij Beabingo nog nooit hebt uitgeprobeerd ook zeker een aanrader. Meld je daarom vandaag nog aan zodat je ook fijn mee kan spelen en het kienspel van Bea gratis kan beginnen. Zo hoef je na je eerste 2 stortingen dus even geen zorgen meer te maken over je bingo geld. De kans dat je snel door je geld heen raakt is namelijk erg gering. Dit is uiteraard ook weer afhankelijk van je speelgedrag en in welke kamers je gaat spelen.