Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

BingoBink

bingobink logoGek op spelletjes spelen en ook geïnteresseerd in het ontmoeten van andere mensen? Dan is bingobink.com echt iets voor jou!

Wat is bingobink?

Bingobink is een nieuwe website vol met spannende bingospellen. Je kan in je eentje spelen, maar ook samen met anderen. Via de chat of webcam kan je contact koe met andere spelers en op deze manier wordt het spelen nog interessanter en spannender. De site is opgericht in samenspraak met de Gaygroup.nl en richt zich vooral op homoseksuele mannen en vrouwen.

Meld je aan bij BingoBink

Beginnen

Beginnen met spelen is niet moeilijk. Na het aanmaken van een account krijg je gelijk 5 euro op je spelersaccount gestort om te spelen. Op deze manier kan je dus gratis proberen of de site iets voor je is. Heb je de smaak te pakken en wil je zelf geld storten om te spelen? Dan krijg je 200% stortingsbonus. Als je dus 20 euro stort, dan krijg je in totaal 60 euro om te spelen. Heb je vragen over je account of stortingen? Neem dan gerust contact op met de support afdeling.

Registreer je nu en krijg 5 euro gratis speeltegoed!

Bij BingoBink spelen
Er zijn tientallen spellen die je kan doen. Allemaal hebben ze het volgende gemeen met elkaar: Grote prijzen liggen op je te wachten! En niet alleen de prijzen zijn spannend, ook het contact met andere spelers is natuurlijk leuk en spannend. Speel samen of chat met elkaar en wie weet wie je tegen komt! Wordt het de jackpot of misschien een nieuwe liefde? Hoe dan ook, hoe meer je speelt des te groter de kans op beide wordt!

bingospel van bingobink

Opwaarderen

Opwaarderen is makkelijk op bingobink. Er zijn veel veilige manieren waarmee geld kan worden overgemaakt naar je spelersaccount, zoals creditcard en Neteller. En niet alleen als beginnend speler krijg je hier groot voordeel en bonussen bij. Ook vaste klanten worden beloond met reload bonussen en een loyalty programma. Mocht je hier vragen over hebben, dan kan je altijd terecht bij de helpdesk.

Gratis bingo bij BingoBink

Wanneer je gratis in het bingospel van wilt meespelen dan heb je een tweetal opties. Ten eerste krijg je wekelijks een gratis bonuscode. Hiermee kan, zonder hiervoor een storting te hoeven verrichten, gebruik maken van de mogelijkheid om gratis bingo geld te ontvangen.

Gratis bingokamers van BingoBink
Daarnaast kan je ook deelnemen aan een gratis bingokamer. Hier zijn de bingokaarten gratis en maak je kans op kleine geldprijsjes. Let wel op, want in gratis bingokamers kan je de automatisch kaarten kopen functie niet activeren. Je zult dus elke ronde nieuwe bingokaarten moeten kopen.

Gratis slots en spellen spelen

funplay mogelijkheid bij spellen van bingobinkWil je liever geen geld storten? Dan is het ook mogelijk om gratis te spelen met funplay. Op deze manier kan je toch mee doen met alle spannende spellen, terwijl het je geen geld kost. Je kan deze spelmethode bijvoorbeeld gebruiken om de spellen onder de knie te krijgen of om te kijken of een bepaald spel iets voor jou is.

Bezoek BingoBink