Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Bingocams

bingocams logoWil je bingo online spelen? Dan ben je hiervoor bij Bingocams helemaal op de juiste plek. Bij ons wordt bingo online spelen namelijk nog leuker. Je kunt er namelijk voor kiezen om bingo online te spelen met je webcam aan. Als je dan wint kan je dit geweldige moment met iedereen delen. Je maakt zelfs nog kans op een extra prijs! Het leukste live win moment belonen wij namelijk met een leuke bonus!

Voor 5 euro gratis bingotegoed moet je hier klikken

Speel je ook zo graag bingo? Dan ben je op Bingocams helemaal op de juiste plek! Hier kan je online bingo spelen en chatten, terwijl je de andere spelers ook echt ziet. Zo wordt het nog veel echter! Op Bingocams kun je er namelijk voor kiezen om je webcam aan te zetten, terwijl je aan het gamen bent. Als je wint, dan kan jouw live-winmoment op de site worden geplaatst. Hiermee maak je ook nog eens kans op een leuke prijs.

Gratis spelen

Bingocams is de leukste online bingosite. Hier kan je live spelen, winnen en mensen ontmoeten. Ook kan je op Bingocams gratis spelen. Als je hier een account aanmaakt, dan krijg je al gelijk een leuke aanmeldbonus van 5 euro. Zo kan je op Bingocams gratis bingo spelen. Als je met deze aanmeldbonus weer een bonus hebt vrijgespeeld, dan kan je dit bedrag laten uitbetalen. Dit allemaal zonder dat je geld hebt gestort.

Bezoek Bingocams.com

Welkomstbonus

Als je voor de eerste keer geld op je account stort, dan ontvang je al gelijk een welkomstbonus van 500%, tot een maximum van 250 euro. Met dit bedrag kun je op Bingocams dus gratis online kienen.

Wekelijkse stortingsbonussen

bingotegoed stortenVia de mail ontvang je elke week een extra stortingsbonus van Bingocams. Hiermee ontvang je een extra bonus, wanneer je tegoed op je account stort. Deze bonus kan oplopen tot maar liefst 125 euro. Hoe meer tegoed je op je account stort, hoe hoger de bonus. Houd je mail dus goed in de gaten. Normaliter moet je, om voor deze bonus in aanmerking te komen, minimaal 10 euro of 25 euro storten.

Beginnen met spelen

bingo spelenBij Bingocams wordt bingo gespeeld met negentig ballen. De nummers op de ballen gaan dus van 1 tot en met 90. Om gratis bingo te spelen, moet je eerst een account aanmaken. Als je dit hebt gedaan, kan je meedoen aan een van de vele bingospellen.

Bingokamer kiezen

bingokamersWanneer je inlogt op je spelersaccount, dan kies je een bingokamer om in te spelen. In het kameroverzicht kun je het aantal spelers in de kamer zien en de hoogte van de inzet per kaart. In een kamer met een hoge inzet en veel spelers kan je hogere prijzen winnen. Wil je naar een andere kamer? Dan klik je op de knop ‘bingo kamers’. Je kunt alleen van kamer wisselen als er geen actieve speelronde is en wanneer je nog geen kaarten in de huidige speelkamer hebt gekocht.

Kaarten kopen bij Bingocams
Met je aanmeldbonus of welkomstbonus kun op Bingocams gratis online bingo spelen in een van de vele gezellige kamers. Als je een kamer hebt gekozen, dan kan je hier kaarten kopen voor de volgende speelronde. Dit kun je doen via het tabblad ‘kaarten’ dat links-bovenin beeld staat. De nieuwe bingoronde begint, als de teller op nul staat. De ballen verschijnen elke keer bovenin beeld. Als een nummer op jouw kaart voorkomt, dan wordt deze automatisch afgestreept. Je hoeft dit dus niet zelf te doen.

Winnen
winnen bij bingocams
Met online kienen op Bingocams, maak je altijd kans op leuke geldprijzen en extra bonussen. Wanneer je in een bingoroom speelt en als eerste speler een horizontale lijn vol hebt, dan win je het bedrag dat bij Een lijn staat. Als je als eerste twee lijnen vol hebt, dan win je het geldbedrag dat bij Twee lijnen staat. Ben je de eerste speler met een volle kaart? Dan win je het bedrag dat bij Volle kaart staat. Met de kaarten kun je ook nog eens extra prijzen winnen. Als je een volle kaart hebt binnen 40 ballen, dan win je de room-Jackpot en als je je kaart vol hebt binnen 32 ballen, dan win je de progressieve jackpot. De speelronde is afgelopen als iemand bingo heeft. Je kunt dan weer kaarten kopen voor de volgende ronde.

Heel veel leuke chatgames
Naast de bingospellen, vind je op Bingocams nog veel meer andere leuke games. Zo kan je dagelijks meespelen met een van de spannende chatgames. Dit zijn extra spellen, die naast het gewone bingospel gespeeld kunnen worden. Het leuke aan deze games is, dat iedereen die kaarten heeft gekocht vanaf de saldometer tegelijkertijd kan meespelen. Bij een chatgame is het de bedoeling dat je als speler voorspelt welke bal of ballen als eerst getrokken gaan worden. Het zijn dus heel spannende games! Als je de goede bal of ballen hebt geraden, dan kan je via de chatbalk met een speciaal codewoord je bonusprijs claimen. Deze prijs zie je dan op je bonusmeter verschijnen. Per chatroom zijn de bonusprijzen verschillend. De games worden in de verschillende rooms op verschillende tijden gespeeld.

Dagelijks gratis spelen

Je kunt op Bingocams dagelijks gratis bingo spelen in een van de bingokamers. Dit kan je doen in de Cash Corner en de Freebie Fiesta Kamer. Hier kan je gratis online kienen, terwijl je kans maakt op echte prijzen voor helemaal niets.

Speel de gratis bingo nú mee, klik hier

Geweldige bingo events

Naast de vele bingospellen en de chatgames organiseert Bingocams ook nog regelmatig geweldige bingo events. Hierbij kan je extra cash en bonusprijzen winnen met een avatar of via je Live Win Moment. Ook zijn er elke week verschillende jackpot kamers open, waar altijd wel een jackpot valt. De prijzen kunnen oplopen van 50 tot maar liefst 2500 euro!

Gezellig chatten en bingo online spelen

Tijdens het bingo online spelen bij Bingocams bieden wij je ook nog eens de mogelijkheid om gezellig met de andere deelnemers te chatten in een van de bingorooms. In het groeps-chatvenster onderin je scherm, kun je berichten sturen die alle andere spelers kunnen lezen. Wil je even alleen met iemand kletsen? Dan is het mogelijk om ‘privé’ te chatten, met of zonder webcam.

Live win-moment

Wanneer je een prijs wint en je hebt je webcam aan, dan kan je je winmoment met iedereen delen. Iedereen kan dus met je mee juichen. Als je een volle kaart hebt gewonnen, dan kan je ervoor kiezen om dit unieke win-moment te laten gebruiken voor promotie-doeleinden. Als wij dit mogen doen, dan ontvang je hier niet alleen een extra vergoeding voor, maar je maakt ook nog eens kans op maar liefst duizend euro aan extra speelgeld als jouw win-moment wordt uitgekozen tot het leukste van de maand.

Leuke geldprijzen

Als je bingo online speelt bij Bingocams, dan maak je altijd kans op leuke geldprijzen en bonussen, zoals de Sign-Up Bonus, de 200% Welkomstbonus en de 50% Stortingsbonus. Door een account aan te maken bij Bingocams ontvang je al gelijk vijf euro gratis speeltegoed op jouw account. Je kunt dus al direct gratis meedoen aan een fantastische bingogame en kans maken op een geldprijs. De eerste keer dat je echt geld op je account stort, ontvang je van ons direct een welkomstbonus van 200 procent. Deze bonus kan oplopen tot een maximum van 100 euro. Als je bijvoorbeeld 50 euro opwaardeert, dan ontvang je van ons direct 100 euro op je bonusmeter.

Meld je aan en speel voor de geldprijzen!

Extra stortingsbonussen

Bingocams houdt je wekelijks op de hoogte van de extra stortingsbonussen. Met een stortingsbonus ontvang je een extra bonus van ons als je een storting doet via één van de stortingsopties waarmee je kan voldoen aan de minimale stortingsvereiste voor de desbetreffende bonus. Deze bonus kan oplopen tot maar liefst 125 euro! Hoe hoger je stortingsbedrag, hoe hoger de bonus. Het is dan ook een aanrader om je mail en de nieuwsbrieven in de gaten te houden.

Chatgames

Naast het bekende bingo online spel, kan je ook nog eens meedoen aan leuke extra chatgames. Het pluspunt van onze chatgames is, dat iedereen die speelkaarten heeft gekocht vanaf de saldometer tegelijkertijd kan meespelen. Bij een chatgame is het de bedoeling dat je voorspelt welke bal of ballen er al eerste getrokken gaan worden. De andere deelnemers kunnen niet zien wat jouw voorspelling is. Ze kunnen dus niet zien dat jouw bal al getrokken is, totdat jij de prijs claimt. Als jouw combinatie is gevallen, dan moet je er dus voor zorgen dat jij de eerste speler bent die de prijs claimt. Elke chatgame heeft slechts één balcombinatie. Als je voorspelling juist is, dan win jij dus de bonusprijs. De hoogte hiervan is per room verschillend en staat aangegeven op de bonusmeter. Deze spannende en unieke chatgames kan je in verschillende rooms en op verschillende tijden spelen. In de roomselector zie je welke game er in welke room wordt gespeeld.

Een absolute aanrader

Op Bingocams kan je dus op een unieke wijze bingo online spelen, meedoen aan andere spannende games en veel nieuwe mensen leren kennen. Het grote voordeel is, dat je direct mee kunt doen aan een van de spellen. Je hoeft dus niet eerst een programma te downloaden of te installeren. Ook wordt er gebruik gemaakt van een live chat host. Verder maak je bij ons dagelijks kan op heel veel leuke geldprijzen en bonussen. Kortom, bingo online spelen bij Bingocams is een absolute aanrader!

Bezoek De website