Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Bingo van Bingocams

bingocams logoBingocams is een website waar je, tegen betaling of gratis, bingo kunt spelen. Spelers in dezelfde bingokamer kunnen met elkaar chatten. Chatten kan met alle spelers in de kamer, maar privégesprekken met één andere medespeler zijn ook mogelijk. Als spelers gebruikmaken van een webcam, worden beelden van ze gemaakt als ze winnen. Deze zijn op de website terug te zien.

Hoe werkt het

Bingo spelen bij Bingocams begint met het maken van een gratis account en het storten van geld. Na het inloggen kan de speler kiezen uit een aantal bingokamers. In de gekozen kamer kan hij één of meer kaarten kopen en meespelen in de volgende ronde. Als een getrokken bal op de kaart voorkomt, wordt deze automatisch afgestreept. Het is ook mogelijk automatisch kaarten te kopen. Voor elke volgende ronde wordt dan hetzelfde aantal kaarten gekocht.

Meld je hier aan en krijg direct €5 bonus!

Soorten bingo

bingokamersEr worden twee soorten bingo aangeboden: 90 Ball Bingo en 75 Ball Bingo. Bij 90 Ball Bingo wordt gespeeld met een kaart met drie rijen met nummers oplopend van 1 tot 90. Bij 75 Ball Bingo wordt gespeeld met een kaart met vijf rijen en kolommen met nummers oplopend tot 75. Bij de eerste variant van dit spel wint steeds degene die weer een extra kolom heeft afgestreept, bij de tweede variant wint degene die een specifiek patroon heeft afgestreept.

Overige spellen
Bingocams biedt naast bingo ook een aantal andere spellen. De chat games worden gespeeld via het chatscherm. Een voorbeeld van een chat game is een spelletje waarbij de speler één balnummer opgeeft. Als die bal getrokken wordt, moet hij zo snel mogelijk een bepaalde tekst intypen. Is hij de eerste dan wint hij de prijs. Bij andere spellen kunnen twee balnummers opgegeven worden, of het cijfer waarop de getrokken bal moet eindigen. Verder is er een pagina met speelautomaten.

Opwaarderen

Om aan de spellen mee te kunnen doen, moet de speler eerst geld op zijn account storten. Een van de mogelijkheden is betalen met een paysafecard, een prepaid kaart die is bedoeld voor uitgaven op het internet. Skrill en Neteller, methoden om online betalingen te doen, worden ook ondersteund. Betalen met een debit of credit card kan natuurlijk ook.

Klik hier om Bingocams voor geld te spelen

Bonussen en aanbiedingen

Bingocams deelt regelmatig bonussen uit. Nieuwe spelers krijgen een bonus van 5 euro. De eerste storting levert een bonus van 200% op. Een storting van 50 euro wordt dus verhoogd tot 150 euro. Bingocams stuurt wekelijks een nieuwsbrief met een code, waarmee de volgende storting met 50% wordt verhoogd. Regelmatig spelen levert ook een bonus op. Door het gebruik van beelden van de webcam toe te staan, krijgen spelers 15% extra bonus en maken ze kans op prijzen.

Gratis bingo

Het is mogelijk gratis bingo te spelen. Op vaste dagen en tijden kan een beperkt aantal ronden gratis gespeeld worden. Er geldt wel de voorwaarde dat er een storting gedaan is van 25 euro in de afgelopen 24 uur voor het spel Free Double 50 of van 10 euro voor het spel Freebie Fiesta. Door regelmatig te spelen, bouwen spelers een status op. Hoe hoger de status, hoe meer gratis spellen beschikbaar komen.

Bezoek Bingocams