Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Bingocams bonus code

bingocams logoWanneer je bij Bingocams bent aangemeld dan krijgt je periodiek een bonus code aangeboden. Deze kan je uitstekend benutten en kan je zelf omvormen tot echt speeltegoed. Wij geven je graag tips mee en leggen je het een en ander over deze gratis bonus code van Bingocams uit!

Bezoek Bingocams.com

Nog geen account? Meld je dan aan

gratis bonus code bingocams Wanneer je kans wil maken om zonder storting te doen aan echt speelgeld te komen dan moet je eerst een account aanmaken bij Bingocams. Heb je al een account? Log hier dan op in.

Extra account bij ShinyBingo!

Wist je dat… Er een variant op Bingocams is? Dat dit ShinyBingo is? Dat je hier ook wekelijks een gratis bingo bonus code ontvangt? Dat je op deze manier een dubbel aantal bonus codes kan ontvangen? Een korte tijd geleden lanceerde het bedrijf achter Bingocams namelijk een nieuw merk, ShinyBingo. Het is geen probleem als je bij beide website een account aanmaakt. Dus wanneer je graag maximaal gebruik maakt van
de gratis bonussen dan raden we je aan om ook bij ShinyBingo een bingoaccount aan te maken.

Klik hier om je bij ShinyBingo.com te registreren.

Hoe werkt de bonus code?

Eenmaal aangemeld bij Bingocams dan ontvang je nieuwsbrieven. Je moet de
nieuwsbrieven met de titel ‘Je € bonus staat weer klaar’ in de gaten houden. Want hierin staan bonus codes welke je kan verzilveren en waarbij geen storting vereist is. Eenmaal een bonus code ontvangen moet je naar Bingocams gaan.

Wanneer je ingelogd bent dan zie je de button Deposit, hier moet je op klikken om je bonus code te verzilveren. Je komt dan op een pagina waar diverse opties staan om geld mee te storten. De laatste optie die moet je hebben, hier staat BONUS. Je kunt hier je bonus code invullen en deze activeren. Dan kan het bingo spelen beginnen, maar voor je daaraan gaat beginnen willen we je kansen om meer te maken van je beperkte speelsaldo sterk vergroten. Daarom raden we je aan om eerst de rest van het artikel te lezen!

Geld winnen met gratis bonus code

Wie is er niet in geïnteresseerd, gratis speeltegoed die je na een aantal maal inzetten kan omzetten in echt geld? Ook wij zijn bezig gegaan. We hebben hier een aantal dingen van geleerd en die willen we graag met je delen!

De eerste paar keer gingen we naar een bingokamer waar je € 0,05 per kaart betaald. Je kunt hiermee in totaal 40 kaarten kopen per ronde. Je krijgt per 4 kaarten 1 bonuskaart, dus dat betekent dat je dan voor 32 kaarten moet betalen. Je bent dan 1,60 per ronde kwijt. De kans dat je wint is daarnaast erg klein, er spelen namelijk heel veel mensen mee in deze kamers. Dus eigenlijk is het weggegooid geld als je in deze kamers probeert je bonus code van Bingocams te verzilveren.

Onze tip

We raden je aan om eens een kamer van € 0,25 per bingokaart te betreden waar maar enkele spelers in zitten. Want met weinig spelers heb je een grotere kans om te winnen. Je moet natuurlijk geluk hebben als je de bingo wint, maar elke ronde weer heb je 3 kansen om wat te winnen. Deze tactiek leverde ons het meeste succes. We hebben het nog maar 3 keer geprobeerd, maar het lukte maar liefst 2 keer om met de 2 euro die met de gratis bonus code van bingocams te verkrijgen is deze twee euro om te zetten in 10 euro echt geld. En dan moet je je bedenken dat je voor 20 euro aan bingokaarten gekocht moet hebben om dit te bereiken! Als het dus gaat om het omzetten van speelgeld naar echt geld dan is dit naar ons inziens de beste mogelijkheid.

Meld je nu ook aan en probeer het ook uit!

Wat moet je dus doen met je bonus code van Bingocams?

  • Verzilver je bonus code
  • Ga naar een kamer van € 0,25 per bingokaart, waar maar enkele spelers in zitten
  • Koop hier 8 kaarten, je krijgt hier 2 bonuskaarten bij. Je kunt dus bingo spelen met 10 bingokaarten
  • Win je? Probeer zo snel mogelijk 20 bingokaarten te kopen, dit kost je € 4,00 per bingoronde, maar je maakt hiermee wel de meeste kans om de bingo te winnen.
  • Een bijkomend voordeel is dat je met € 4,00 per bingoronde snel door het vereiste rondspelen heen bent. Want je hebt hier maar 5 ronden voor nodig!