Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Bubble Bonanza bij Bingocams Casino

bubble bonanzaBubble Bonanza is een leuk spel om te spelen. Het spel bestaat uit zes symbolen, elk met een andere waarde. Het rode vierkant heeft de meeste waarde, met 0,05 bij een inzet van 0,10 credits. Zet je maximaal in met 50 credits, dan is het rode vierkant 25 credits waard. Het oranje veelvlak is 0,04 waard bij een inzet van 0,10 credits, en bij de maximale inzet van 50 credits, levert het oranje veelvlak 20 credits op. Bij de gele cirkel ontvang je maximaal 15 credits, voor de groene driehoek 10 credits, voor de blauwe ster 5 credits en voor de paarse halve maan eveneens 5 credits.

Speel hier Bubble Bonanza voor geld

Bonusspel: Kanonbonus

Tijdens het spelen van Bubble Bonanza krijg je credits voor elke drie gelijke symbolen op horizontaal of verticaal niveau. Wanneer je drie bonussymbolen in beeld hebt, wordt de kanonbonus geactiveerd. Je mag dan acht keer vuren in een willekeurige richting en bij drie gelijke symbolen win je. Alle uitbetalingen worden vermenigvuldigd met tien. Wil je eerst even wennen aan het spel, dan kun je Bubble Bonanza gratis uitproberen. Je krijgt 2.000 credits waarmee je het spel kunt oefenen en inzicht kunt krijgen in de werkwijze ervan.

Het spelen voor echt geld

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om Bubble Bonanza te spelen voor echt geld. Dat is het leukste, want daarmee kun je echte winsten behalen. Met één keer spelen kun je meerdere keren winnen, want zodra je een winnende combinatie hebt, zullen hier nieuwe symbolen voor terug komen. Je zet bij Bubble Bonanza overigens niet in per lijn, zoals wel het geval is bij veel andere varianten. Je inzet is geldig voor het hele speelveld. Je kunt de volgende aantallen credits inzetten per speelbeurt: 0.10, 0.20, 0.50, 1, 2, 5, 10, 20, 25 en 50. Veel speelplezier toegewenst met Bubble Bonanza!

Speel mee, meld je hier aan

Het bonusspel van Bubble Bonanza
bubble bonanza kanonbonus

Geeft de mogelijkheid om grote prijzen te winnen!
bubble bonanza grote prijzen