Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Germinator


Bij het spel Germinator moet je de zogeheten Germs weg spelen. Bij elke druk op de knop schuiven de Germs van links naar rechts en ontstaat een geheel nieuw speelveld. Aangrenzende Germs vormen een combinatie, waarmee je geld binnenhaalt. Het kan ook voorkomen dat er drie Germs zijn met een medicijn capsule in het speelveld. Als dit het geval is, mag je één soort Germ aanklikken. Hierdoor zullen alle Germs van deze soort van het speelveld verdwijnen. Dit maakt Germinator een uitdagend spel om te spelen, want op basis van jouw beslissing moet je het spel verder spelen.

Speel Germinator bij Bingocams

Kleurwaarden van de Germs

Afhankelijk van de kleuren van de Germs in het spel Germinator wordt bepaald wat je wint. Zo is een gele Germ (x 10) meer waard dan een groene Germ (x 2) of een blauwe Germ (x 1). Voor een rode Germ ontvang je (x 0.6) en een oranje Germ is het minste waard (x 0.2). Je totale winst wordt uitbetaald per Germ, en wordt vermenigvuldigd met de inzet per lijn. Hoe groter het veld met aankruisende Germs is, hoe hoger je winst dus wordt.

Winlijnen van de Germinator slot

Het spel Germinator heeft twaalf lijnen waarop je speelt. Lijn één tot en met zes lopen van links naar rechts en lijn zeven tot en met twaalf lopen van boven naar beneden. Per lijn moet je minimaal vijf cent inzetten, dus je minimale inzet per beurt bedraagt zestig cent. Je kunt er ook voor kiezen om tien, twintig, vijfentwintig of vijftig cent in te zetten. Je kunt ook één of twee euro per lijn inzetten. Je maximale inzet per beurt is dus vierentwintig euro. Vallen de Germs in Germinator goed in het veld, dan zou je zomaar met een paar tientjes winst naar huis kunnen gaan.

Meld je aan bij Bingocams

De slot Germinator
germinator slot

Bonusronde van de Germinator
bonusronde bij de germinator