Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Ruby Bingo Bonanza

bingo bonanza logoHet spel Ruby Bingo Bonanza is een vrij eenvoudig spel, maar wel hartstikke leuk om te spelen. Aan de linkerkant van het speelveld heb je een soort scorekaart met acht getallen erop. Deze getallen geven de waarde aan van je prijs. Je kunt dus je inzet terug winnen, maar ook je inzet twintigduizend keer terug winnen!

Inzet bepalen en beginnen

Allereerst bepaal je met hoeveel credits je wilt spelen. Je hebt de keuze uit 0,50 en één tot en met tien (alleen hele getallen). Zodra je op de knop play drukt, worden er zes ballen getrokken uit de bingomolen. Zodra een bal getrokken is aan de rechterkant, wordt aan de linkerkant een rode stip gezet. Heb je twee rode stippen naast elkaar, dan heb je prijs. Je krijgt het aantal keer je inzet eruit zoals aangegeven op de kaart. Zijn er twee x40 ballen uit de bingomolen gekomen en heb je één credit ingezet, dan krijg je veertig credits retour.

Klik hier om Ruby Bingo Bonanza voor geld te spelen

Winnen

Aan de rechterkant zul je zien dat de winnende combinatie knippert met een lichtgevend randje, en ook aan de linkerkant zie je knipperende effecten wanneer je prijs hebt.

Ruby Bingo Bonanza uitproberen

Het principe van Ruby Bingo Bonanza is dus erg eenvoudig: je bepaalt hoeveel geld je wilt inzetten, je drukt op play en zodra je twee dezelfde ballen getrokken hebt, heb je prijs. Benieuwd hoe dit spel werkt? Zelf ervaren hoeveel winst je kunt behalen met Ruby Bingo Bonanza? Speel dan eens de demoversie van het spel, waarbij je tweeduizend credits krijgt. Ben je overtuigd en wil je echte winsten behalen, speel dan voor echt geld.

Speel Ruby Bingo Bonanza bij Bingocams

Ruby Bingo Bonanza
ruby bingo bonanza

Grote prijzen winnen bij Ruby Bingo Bonanza
prijzen winnen met het spelen van ruby bingo bonanza