Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Sassy Bingo

Sassy Bingo is een aantrekkelijke slot met negen winlijnen. Het doel van het spel is uiteraard om na het draaien van de rollen een winnende combinatie te creëren op één of meer van de winlijnen. De uitbetaling is afhankelijk van de combinatie die je gevormd hebt. Het eerste wat je moet doen, is je inzet selecteren. Je bepaalt eerst op hoeveel winlijnen je wilt spelen, je kunt alles kiezen van één tot en met negen. Per lijn zet je 0,01 credit, 0,02 credits, 0,05 credits, 0,10 credits, 0,20 credits, 0,25 credits of 0,50 credits in. Daarnaast kun je spelen met 1, 2, 5 of 10 credits per lijn. Dat brengt de totale minimale inzet op 0,01 credit en de maximale inzet op 90 credits per speelbeurt.

Klik hier om Sassy Bingo voor geld te spelen

Combinaties

Mocht je tijdens het spelen van Sassy Bingo een combinatie maken met de kleurrijke fruitstukken, dan levert dit een mooie prijs af. Deze is wel afhankelijk van welk fruitstuk en welke aantallen. Je moet minimaal drie gelijke fruitstukken combineren, maar vier of vijf stuks mag uiteraard ook. Daar wordt je uiteindelijke winst alleen maar hoger van. Er is zelfs een Wild symbool, die de plaats van alle andere symbolen in kan nemen om voor een winnende combinatie te zorgen.

Autospin functie

Heb je geen zin om elke keer handmatig de rollen te laten draaien, dan kun je bij Sassy Bingo kiezen voor de autospin functie. Je kunt het spel automatisch vijf, vijftien of vijfentwintig keer laten draaien. In de balk onder de fruitstukken zie je hoeveel spins je nog over hebt. Het enige wat je hoeft te doen, is de rollen in de gaten houden, zodat je kunt zien of je de bonusfunctie weet te activeren. Als dat zo is, kun je een potje bingo spelen, waarmee je extra veel prijzengeld in de wacht kunt slepen.

Speel Sassy Bingo bij Bingocams

Symbolen in de Sassy Bingo slot

rode kersen ballen
De Rode Kersen
paarse druiven ballen
De Paarse Druiven
rode-aarbei-ballen
De Rode Aardbei
sassybingo-ballen
SassyBingo (Voor bonusspel)
groene-kiwi-ballen
De Groene Kiwi
gele-citroen-ballen
De Gele Citroen
wild-symbool
Het Wild Symbool
oranje-sinaasappel-ballen
De Oranje Sinaasappel
groene-meloen-ballen
De Watermeloen
blauwe-bessen-ballen
De Blauwe Bessen

bonusronde sassy bingo
De bonusronde van Sassy Bingo staat garant voor mooie geldprijzen!