Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Spingo, de roulette bingo

Het spel Spingo lijkt in de basis heel veel op roulette zoals je dat in vele (online) casino’s kunt spelen. Het werkt echter net een beetje anders, met de kleuren rood, blauw en geel en de nummers één tot en met tien. Wanneer je er goed naar kijkt zul je zien dat het roulettespel gecombineerd is met het bingospel. Om zodoende een nieuwe spel te creëren wat u als bingospeler zeker interessant zult vinden. Je hebt een aantal verschillende inzetten, namelijk 0.25, 0.50, 1, 2, 5 en 10. Dit geldt per speelbeurt.

Klik hier om Spingo voor geld te spelen

Inzetten

Je kunt op diverse manieren inzetten, maar je bent per manier wel aan een minimale inzet gebonden. Zet je in op een getal + kleur dan moet je minimaal 0,25 inzetten. Je mag op een getal + kleur maximaal 10 inzetten. Denk je dat het balletje op het enige groene vakje gaat vallen, dan kun je hierop inzetten: minimaal 0,50 en maximaal 20. Je mag ook inzetten op nul, daarbij geldt hetzelfde als bij het groene vakje. Op een los getal inzetten kan ook (ongeacht de kleur), waarbij de minimale inzet 0,75 bedraagt en de maximale inzet 30. Inzetten op een kleur kan met minimaal 1 en maximaal 80. Kies je voor even/oneven of voor 1-5/6-10 dan zet je minimaal 1 en maximaal 100 in per draai aan het rad.

inzetten bij spingo

De werking

Net als bij de bingo zal er een bal getrokken worden. Deze plopt omhoog en zal op het roulette wiel terecht komen. Hiermee kan je prijzen met betrekking tot de cijfers winnen (even/oneven, 1-5/6-10 of een weddenschap om een specifiek nummer). Daarna is het afwachten op welk vak het balletje komt. Afhankelijk van de kleur waar het balletje op stil komt en de eventuele inzet krijg je hier ook een prijs voor.

Speel Spingo bij Bingocams

Winst en het uitproberen

Zodra je een inzet op het bord plaatst, krijg je gelijk te zien wat de mogelijke uitbetaling is. De historie van het spel blijft overigens bewaard, dus je kunt zien welke getallen en kleuren er in eerdere beurten gevallen zijn. Ben je er nog niet helemaal uit of je het aandurft om voor echt geld te spelen, dan kun je er ook voor kiezen om eerst wat oefenpotjes te spelen. Je krijgt 2.000 demo credits zodat je het spel goed kunt leren kennen. Een echte aanrader om jezelf alvast wat op te warmen voor het echte werk.

Bekijk de statistische gegevens van de afgelopen 10 ronden van Spingo
Met Spingo kan je ook de voorgaande ronden in statistieken zien. Klik hiervoor rechtsboven op View Statistics. Daarnaast kan je natuurlijk altijd aan de linkerzijde van het spel je voorgaande nummers terug zien.
statistieken van voorgaande ronden