Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Triangulation

Triangulation is een spel dat, zoals de naam eigenlijk al een beetje verraad, bestaat uit driehoeken. Zestien stuks om precies te zien, variƫrend in kleur. Het spel Triangulation kent zeven verschillende kleuren + een random kleur, die zich aanpast naar wat je nodig hebt om een winnende combinatie tot stand te brengen. En wil je winst binnenhalen, dan heb je vier driehoeken van dezelfde kleur nodig die in contact staan met elkaar.

Klik hier om Triangulation voor geld te spelen

Uitbetaling en prijzen

Tijdens het spelen van Triangulation zie je aan de linkerkant je speelveld en aan de rechterkant de tabel met uitbetalingen. Hierin zie je welke kleur driehoek welke winst oplevert. Er zijn bovendien bonussen te winnen in Triangulation. Hiervoor heb je in het speelveld drie driehoeken nodig waarin een kleiner, lichtgevend driehoekje staat. Hiermee activeer je het verrassend winstgevende bonusspel.

Inzetten

Ken je het spel Triangulation nog niet zo goed, dan is het verstandig om eerst wat oefenpotjes te spelen. Je krijgt tweeduizend credits om te oefenen. Je minimale inzet bedraagt 0.10, maar je kunt er ook voor kiezen om 0.20 of 0.50 in te zetten. Een inzet van 1, 2, 5, 10, 20 of 25 is ook mogelijk. Je maximale inzet bedraagt 50 credits per speelronde Triangulation. Dit is niet alleen in de oefenmodus zo, maar ook in de echte modus.

Speel Triangulation bij Bingocams

Triangulation uitproberen

Ben je benieuwd wat Triangulation jou kan opleveren, probeer het spel dan gerust eens uit. Dankzij de lage inzet per ronde staat Triangulation garant voor urenlang speelplezier. Begin dus gerust eens met een oefenpotje en stap over op spelen voor echt geld: stukken spannender en erg vermakelijk. Alvast veel speelplezier gewenst!

spelregels bij triangulation
Ben je aan het spelen, maar wil je nog even wat weten? Klik dan op ‘View Rules’, waar je de spelregels en de bonusregels terug kan vinden.

hoge score bij triangulation
Afhankelijk van de combinatie krijg je een aantal maal van je inzet per Triangle. Wanneer je dus 50 Credits inzet en een combinatie van 4 gele Triangles maakt, dan krijg je 50 x steenwaarde (4) x de combinatiegrootte (4) als prijs, wat dus 800 credits is.

3 bonus symbolen bij triangulation
Wanneer je 3 of meer bonussymbolen krijgt in een spelronde dan wordt de bonusfeature geactiveerd. Hierbij kan je, afhankelijk van het aantal bonussymbolen als je had, Triangles omdraaien naar Wild symbolen.

bonusronde bij triangulation
Wanneer je goed nadenkt kan je tijdens een bonusronde de maximale kansen benutten. Met de maximale inzet van 50 credits per spelronde kwamen wij bijvoorbeeld in de bonusronde, waarbij we meer als 18 maal de inzet wonnen.