Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Mobiel bingo spelen bij Bingocams

bingocams logoMet de mobile app van Bingocams kun je nu overal en altijd bingo spelen. Niet alleen kun je er bingo spelen, maar kun je ook via de chat in contact zijn met je medespelers. Door de app wordt bingo spelen nog toegankelijker gemaakt.

Ga nu naar Bingocams!

Hoe werkt het?

Bij aanvang van het mobiel bingospel kun je kiezen uit heel veel verschillende bingokamers. Je kunt kiezen uit drie typen bingospellen:

  • 75 ballen bingo
  • 90 ballen bingo
  • Prebuy bingokamers

bingo opties bij het mobiel bingo spelen

Het voordeel van de Prebuy bingokamers is dat je niet aanwezig hoeft te zijn tijdens de bingoronden zelf. Van te voren koop je al bingokaarten voor een specifieke bingokamer en die doen dan mee tijdens het bingospel.

Klik hier voor mobiel bingo

Bingokaarten kopen

bingokaarten kopenDeelname aan het mobiel bingospel doe je door bingokaarten te kopen. Kaarten voor een volgende bingoronde kunnen al gekocht worden. Hoeveel bingokaarten je kan aanschaffen verschilt per bingokamer. Het maximale aantal is 40 bingokaarten, maar er zijn ook kamers die maar 2 of 5 toestaan.

Tegoed opwaarderen

Je tegoed opwaarderen doe je bij het menu onder het kopje ‘deposit’. Wanneer je een bonuscode hebt, dan moet je die vanuit je e-mail kopiĆ«ren en in de app bij ‘bonuscode’ plakken, zo verzilver je je bonus.

Chatfunctie

chatvenster in de mobiele versie van het bingospelIn de app kun je chatten met je medespelers. In het chatvenster zijn een aantal extra’s aan toegevoegd om de functionaliteit ervan te verhogen. Zo kun je sneller reageren en je hoeft niet alles te typen. Je kunt kiezen voor standaard reacties, zoals ‘DJW’, dat staat voor ‘dank je wel’.

Meld je aan en probeer de mobiele bingo uit!

Autobuy functie

Met de Autobuy functie worden er automatisch nieuwe bingokaarten gekocht, net zoveel als je in de ronde daarvoor hebt gekocht. Dit is handig want je hoef niet zelf steeds alle handelingen uit te voeren om kaarten aan te schaffen.

de autobuy functie zit ook in het mobiele bingospel van bingocams

Saldo-bonusmeter

In de mobiele app vind je een saldo- en bonusmeter. Wanneer je de bonus hebt vrij gespeeld, wordt deze verschoven naar de saldometer en kun je het geld laten uitbetalen.

Op zoek naar een bonus? Meld je aan en je krijgt direct €5!

Liggende stand mobiel voor het mobiel bingo spelen
om mobiel bingo te kunnen spelen moet je je scherm roteren naar de liggende standHet mobiel bingospel kan alleen in liggende stand op je telefoon gespeeld worden. Anders is er niet genoeg ruimte om de informatie behorend bij de bingokamers te kunnen tonen. Wanneer je telefoon niet roteert, dan moet je dit bij de instellingen van je telefoon veranderen. Zo kun je het spel optimaal spelen.