Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Bingokaarten

gele bingokaarten uitprintengroene bingokaarten afdrukkenblauwe bingokaarten printen

bruine bingokaartengrijze bingokaarten makenoranje bingokaarten laten maken op bingokaarten.net

paarse bingokaarten gratis makenroze bingokaarten 75 ballenturquoise bingo kaart


Op onze website kan je gratis bingokaarten maken. Je kunt op een gewenste kleur bingokaart klikken om deze vervolgens te printen. Deze service bieden wij gratis aan en je kunt onbeperkt bij ons printen. Voel je dus vrij om meerdere bingokaarten af te drukken om thuis gezellig bingo te spelen.

Bingokaarten

Bingo is een kansspel waarbij iedere speler kienkaarten krijgt. Op de kaarten staan cijfers die weggestreept moeten worden, wanneer het cijfer is genoemd. De speler die als eerst zijn cijfers correct heeft weggekrast, wint de ronde. In deze tekst wordt er uitleg gegeven over de opzet van deze bingokaarten zodat het bingo spelen een stuk gemakkelijker is. Ook vertel ik wat over online bingokaarten kopen en krassen, de prijzen en hoe je ze bij de online bingo aanbieders kan kopen.

De opzet van de kaarten

Om het bingo spelen een stuk makkelijker te maken is het handig om te weten hoe de opzet van de bingokaart is. De bingokaart heeft 5 kolommen, boven elke kolom staat een letter. De letters vormen het woord bingo. Boven aan de kaart staat dus B I N G O.

Onder deze letters staan kolommen met verschillende vakjes, in deze vakjes staan de getallen die weggestreept moeten worden. Het bingospel bestaat uit 75 getallen. Op een kienkaart staan natuurlijk niet alle 75 getallen, maar uit 24 getallen. Om ze gemakkelijk te kunnen vinden zijn de getallen in een bepaalde volgorde ingedeeld.

De getallen zijn als volgende ingedeeld: Onder de B staan de getallen 1 t/m 15, onder de I staan de getallen 16 t/m 30, onder de N staan de getallen 31 t/m 45, onder de G staan de getallen 46 t/m 60 en onder de I staan de getallen 61 t/m 75. Op de bingokaart staat elk cijfer maximaal één keer. Als je dit weet, is het gemakkelijk om bingo te spelen.

Online bingo

Online bingo spelen geeft veel mogelijkheden. Wanneer je online bingo speelt kan je de functie automatisch krassen aanzetten, hierdoor hoef je niet elke keer op je bingokaarten te kijken en kan je ondertussen bezigheden doen. De automatische krasser krast je getallen weg die genoemd zijn. Je kan er ook voor kiezen zelf de getallen weg te krassen als je dit leuk vind.

De prijs die naar de winnaar van de ronde gaat, verschilt elke ronde van hoogte. Dit komt doordat de prijs stijgt als er meer kaarten worden verkocht. Hoe meer bingokaarten er worden verkocht, hoe hoger de prijs dus word! Het kopen van de kaarten kan je ook automatisch op zetten, zo hoef je dus niet elke ronde weer nieuwe te kopen, maar wordt dit automatisch voor je gedaan. Bij Bingocams kan je per ronde kiezen of je één, twee, drie, zes of negen bingokaarten automatisch koopt per ronde. Je kan dit selecteren en dan worden er elke nieuwe ronden automatisch de door jou geselecteerde hoeveelheid bingo kaarten gekocht. Uiteraard kan je de hoeveelheid te kopen bingokaarten ook wijzigen wanneer je dit wilt.

Prijzen

De prijzen van de bingokaarten hangen af van in welke kamer je gaat spelen. De prijzen van de bingo kaarten verschillen van vijf, tien, vijfentwintig of vijftig cent per stuk. Wanneer je bijvoorbeeld een kamer binnen gaat waar de kaartprijs vijfentwintig cent per stuk is, koop je de speelkaarten voor dat bedrag. De bingokaarten kan je dus ook automatisch laten kopen, je selecteert dan in het blokje waar ook je saldo staat, hoeveel kaarten je de volgende ronde wilt kopen. Wanneer de ronde voorbij is worden er dan voor de volgende ronde automatisch deze kienkaarten gekocht.

Bingokaarten kopen

Je speelkaarten koop je met je speeltegoed. Hoeveel je bingo tegoed is, kan je altijd zien op de spelpagina. Het bingo tegoed kan je verdienen door bingo te spelen, door het te winnen van prijzen. Vaak zijn er ook acties en bonussen waar je gebruik van kan maken die je bingotegoed verhogen. Bij Bingocams kun je ook in de chatruimte speelsaldo winnen door chatspelletjes te spelen. Om op de hoogte te blijven van de acties en bonussen van Bingocams kan je de nieuwsbrief aanvragen, die je dan naar je e-mailadres gestuurd krijgt.

Bonus

Er zijn veel bonussen en acties bij het opwaarderen van je bingotegoed. Zoals ik al genoemd had, regelmatig word je bingotegoed verhoogd met een bingo bonus bij het opwaarderen via een stortingsmethode waarbij je minimaal 10 of 25 euro kan storten (afhankelijk van de bonuscode). Er zijn nog veel meer acties en bonussen waar je gebruik van kan maken. Als je hier van op de hoogte wilt blijven, is het aan te raden om de nieuwsbrief van Bingocams aan te vragen. Zo blijf je op de hoogte en weet je wat de nieuwste acties en bonussen zijn.

Misschien is het ook eens leuk op bij miljoenenjacht.nl/bingokaart te kijken. Dit is een nieuwe actie van de postcode loterij waar alle deelnemers mee kunnen doen voor het winnen van extra prijzen!