Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Turquoise bingo kaart

turquoise bingo kaartEen mooie bingo kaart in de kleur turquoise, dat kan je op deze pagina gratis afdrukken. Bij het afdrukken moet je wel even opletten dat je de afdrukinstellingen goed hebt staan. Zo moet het afdrukformaat op A4 ingesteld staan en moet je de pagina staand afdrukken.

Daarnaast is het belangrijk dat je in je afdrukinstellingen je; je pagina in kleur afdrukt en dat je de achtergrond kleur ook afdrukt. Wij hebben een speciale stijl op onze website waardoor enkel de bingokaarten worden afgedrukt, dus de rest van de website zal niet op je papier worden geprint.

Over de kleur turquoise

De kleur turquoise is een mengsel tussen groen en blauw. Deze kleur wordt ook wel een tertiaire kleur genoemd, omdat deze voorkomt uit een mengsel tussen blauw (primmaire kleur) en groen (secundaire kleur). De kleur is wat kleur betreft vrij fris en koel.

Bingo kaart opzet

De opzet van een bingo kaart is een veld met 5 maal 5 vakjes. Het middelste vakje is een bonusvak, hier komt geen cijfer op te staan. Per kolom worden er cijfers uit een reeks van 15 cijfers gegenereerd. De eerste kolom heeft een bereik van 1-15, de tweede kolom 16-30 enzovoort. De bingo kaarten die je op deze pagina kunt afdrukken zijn geschikt voor het 75 ballen bingospel.

B I N G O
         
         
       
         
         
Gemaakt op BingoFreak.com
B I N G O
         
         
       
         
         
Gemaakt op BingoFreak.com
B I N G O
         
         
       
         
         
Gemaakt op BingoFreak.com
B I N G O
         
         
       
         
         
Gemaakt op BingoFreak.com

Print je bingokaart gratis op www.BingoFreak.com!