Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Bingolot

Klik hier om Bingolot te spelen

bingolot logoSpeel je ook zo graag online bingo? Dan ben je bij Bingolot helemaal op de juiste plek! Hier kan je gezellig bingo spelen in je favoriete bingoroom. Bingolot biedt je een multiplayer bingospel. Je kunt hier bingo spelen en ondertussen ook nog eens gezellig chatten met al je bingovrienden. De afgelopen jaren is Bingolot uitgegroeid tot een van de allergrootste online bingosites. Al honderden bingofans hebben zich bij ons aangemeld.

Lekker spelen en chatten

Bingolot nodigt je uit om mee te doen aan een populair en gebruiksvriendelijk bingospel in een multiplayer omgeving, waar je lekker kunt spelen en chatten met iedereen. Op onze site vind je meer dan veertig bingorooms waar je uit kunt kiezen. Je kunt hier dus altijd het bingospel spelen dat jij het leukste vindt. Een ding is zeker, een bingogame is altijd spannend en leuk om te doen!

Extra mogelijkheden

Het grote voordeel van bingo spelen bij Bingolot is, dat je de getallen op je eigen kaarten niet zelf hoeft aan te stippen. Dit wordt automatisch voor je gedaan. Je hebt dus alle tijd om gezellig met de andere spelers te chatten en nieuwe mensen te leren kennen. In de betaalde rooms bieden wij je ook nog de extra mogelijkheid om automatisch kaarten te laten kopen voor de volgende ronde. Zo hoef je dus nooit meer een bingoronde te missen.

Gelimiteerd aantal spelers

spelerslimiet van een bingokamer bij bingolotHet aantal spelers per kamer is gelimiteerd en is afhankelijk van de hoogte van de kaartprijs. Hiermee wordt voorkomen dat er om groot geld wordt gegokt en blijft het spel spannend. Als speler mag je per speelronde met maximaal tien kaarten spelen. Er zijn ook kamers waar het maximum aantal kaarten lager is.

Meteen beginnen

eenvoudig beginnen met spelenBij Bingolot kun je vrijwel meteen beginnen met het bingospel. Wij presenteren je een multiplayer die is gemaakt met Flash. Dit betekent dat je geen andere programma’s hoeft te downloaden en installeren. Met slechts een enkele klik is het spel geladen en kan je gelijk beginnen met een gezellige bingogame. Wij garanderen je dat je veel plezier zult beleven aan dit geweldige spel, de fraaie speelomgeving en het speelgemak.

Gratis een account aanmaken

gratis een account aanmaken bij bingolotVoordat je mee kunt spelen aan een bingogame, dien je jezelf te registreren en gratis een account aan te maken. Dit heb je vrij snel gedaan. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is enkele gegevens, zoals je naam en e-mailadres invullen. Door een account bij bingolot te registeren, blijft je speeltegoed bewaard en kan je gebruik maken van de chatfunctie in het bingospel.

Gratis bingorooms

gratis bingorooms waar je onbeperkt bingo kan spelenBingolot opent op bepaalde tijden onze gratis bingorooms. Hierbij maak je kans op een leuk geldprijsje, zonder dat je hier ook maar een cent aan hoeft uit te geven. Wanneer je een bepaald minimum bedrag hebt verzameld, kan je dat geld op je rekening laten bijschrijven. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken om een kansje mee te wagen in een van de betaalde rooms. In heel veel rooms kun je voor geld spelen, met verschillende kaartprijzen en een divers aantal maximum spelers. Ook in deze rooms wordt het prijzengeld je uitbetaald nadat je het minimum bedrag hebt bereikt.

Speeltegoed kopen

speeltegoed kopen bij bingolotHet kopen van speeltegoed bij Bingolot is eenvoudig en veilig. Wij bieden je enkel betrouwbare betalingsmogelijkheden aan.

Uitleg over het opwaarderen bij Bingolot

Al snel een leuke geldprijs

leuke geldprijzen winnen bij het bingospel van bingolotEen bingoronde duurt ongeveer zes minuten, dit is inclusief de kaartverkoop. Op Bingolot vind je altijd wel een room waar je nog snel kaarten voor de volgende bingoronde kunt kopen. Bij ons kan je dus altijd en direct meedoen met een spelletje bingo. Iedere bingospeler maakt kans om te winnen. Ga er gewoon lekker voor zitten en met wat geluk win jij al snel een leuke geldprijs!