Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Account aanmaken bij Bingolot

Klik hier om Bingolot te spelen

bingolot logo Om te kunnen gamen via de website van Bingolot, heb je een eigen spelersaccount nodig die je op de website van Bingolot gebruikt. Weet je nog niet zeker of je echt veel games wil spelen bij Bingolot en wil je eerst even meekijken met andere spelers bij het spelen van bingo, dan maak je een gastaccount aan. Het enige wat je met dit account kunt doen, is het meekijken met andere bingospelers om een beetje inzicht te krijgen in de game. Wil je echt meespelen met de bingogame van Bingolot, dan moet je een eigen account aanmaken. Op deze pagina lees je hoe je een account aan kunt maken bij Bingolot om vanuit iedere computer en iedere locatie games te kunnen spelen. Je kunt na het aanmelden ook beginnen met de gratis bingo van Bingolot!

Een account aanmaken bij Bingolot: zo werkt het

Om een account aan te maken bij Bingolot, klik je op de button met de tekst ‘Register’. Heb je dit gedaan, dan wordt er een nieuw scherm geopend om een account aan te maken. Om een spelersaccount aan te maken bij Bingolot, vul je de volgende gegevens in:

  • Je spelnaam, ofwel de naam die zichtbaar is in het bingospel van Bingolot tijdens het spelen van de bingogame.
  • Je e-mailadres. Zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres invult, want dit mailadres heb je nodig om jouw account te activeren.
  • Een wachtwoord. Kies een wachtwoord dat je wil gebruiken voor jouw account. Het wachtwoord vul je twee keer in, zodat de website het wachtwoord goed kan vastleggen.

Klik je op ‘next’ na het invullen van de gegevens, dan krijg je op het door jou opgegeven e-mailadres een bevestigingsmail met activatiecode. Je vult de activatiecode in op de website en je kunt meteen beginnen met spelen.

Hoe veilig zijn mijn gegevens bij Bingolot?

Bingolot is verplicht jouw persoonlijke gegevens veilig op te slaan, zodat jouw informatie niet beschikbaar wordt voor derden. De gegevens die je opgeeft bij het registreren van een account of het uitbetalen van winsten, worden door Bingolot dan ook honderd procent veilig opgeslagen. Dit betekent dat jouw gegevens nooit zichtbaar worden voor derden en je dus geen spam op jouw e-mailadres kan krijgen door het aanmaken van een account bij Bingolot.

De voordelen van een vast spelersaccount

Het aanmaken van een vast spelersaccount bij Bingolot brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee. Ten eerste heb je betalingsmogelijkheden op je account voor het storten van geld bij bingolot, ten tweede kan je bingokaarten kopen in gratis of betaalde bingokamers en als laatste kan je live chatten tijdens het spelen. Daar komt nog bij dat je op iedere device kunt gamen, want je kunt op diverse apparaten inloggen in jouw account. Wil je van deze voordelen profiteren? Registreer je dan bij Bingolot en maak een eigen account aan.