Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Bingo van Bingolot

Klik hier om Bingolot te spelen

bingolot op computer spelenBingolot biedt de mogelijkheid om een gezellig spelletje bingo te spelen met mensen die uw interesses delen. Met de chatfunctie op uw scherm kunt u onder het spelen vrijblijvend een praatje maken met uw digitale tafelgenoten, of uit gezonde nieuwsgierigheid meelezen met waar anderen het zoal over hebben. Een spannend potje bingo met daarbij een leuk gesprek staan garant voor een leuke online bezigheid!

Zelfs gratis bingo spelen

Bij Bingolot kunt u zelf kiezen uit een aantal verschillende bingovarianten. Sommige spelvormen draaien om een kleine inzet voor mooie prijzen, maar er worden ook gratis spellen aangeboden, en zelfs hier zijn leuke prijzen te winnen. U kunt zelf bepalen waar uw voorkeur naar uitgaat, zodat u de regie houdt terwijl u online een gezellig potje bingo speelt.

Flexibele betaalmogelijkheden

Bingolot biedt online bingo aan voor iedereen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we verschillende mogelijkheden om gemakkelijk en flexibel te betalen voor uw bingokaarten. Kleine bedragen overmaken per telefoon of met prepaid tegoedkaarten, maar je kunt ook grotere bedragen opwaarderen. Online bingo spelen hoeft wat ons betreft niet duur of ingewikkeld te zijn, zolang het maar gezellig is!

Bingo voor en door liefhebbers

Het online bingoplatform Bingolot is gebouwd en ontworpen voor en door bingoliefhebbers. Dit is te merken aan het overzichtelijke spelverloop en de no-nonsense vormgeving van de verschillende bingospellen. De site is in Flash ontworpen, waardoor alles vlot en soepel verloopt en de spelers zich kunnen concentreren op waar ze voor komen: een leuk en gezellig potje online bingo.

Gezelligheid kent geen tijd

Omdat Bingolot altijd online is, zijn er op elk moment wel mensen aanwezig om een aangenaam potje bingo mee te spelen. Er zijn genoeg spelmogelijkheden om te kunnen variƫren, dus er is altijd wel een spelmogelijkheid die past bij uw eigen voorkeur. In onze groeiende club kunt u altijd een praatje maken via de chat, terwijl u geniet van online spelen en gezelligheid.

Online meer mogelijkheden

Online bingo spelen op Bingolot biedt u nieuwe mogelijkheden. Er zijn altijd meerdere groepen actief, waardoor u verschillende varianten van het spel kunt uitproberen, of juist uw favoriete speltype kunt blijven spelen. U kunt zich richten op het spelen op zichzelf, maar ook een praatje maken met vrienden of nieuwe medespelers. Alles mag, maar niets hoeft: de keuze is aan u.

Het gemak van uw comfortabele stoel

Voor sommige bingospelers is het een probleem om vanuit huis een plek te vinden waar bingo wordt gespeeld. Uw tijdsindeling of gezinsleven, maar ook problemen met vervoer of de eigen mobiliteit kunnen uw spelplezier in gevaar brengen. Bingolot biedt een online mogelijkheid om samen met andere liefhebbers uw favoriete spel te spelen vanuit het comfort van uw eigen woning.

Online winnen tegen een lage inzet – of zelfs gratis

Op Bingolot kunt u op eenvoudige en veilige wijze uw favoriete bingovarianten spelen, tegen bescheiden instaptarieven. Er zijn ook regelmatig gratis spellen beschikbaar, waarmee u evengoed geldbedragen kunt winnen. Met uw winst kunt u nieuwe bingokaarten aanschaffen, maar u kunt de bedragen ook laten uitkeren. Zo kunt u verantwoord spelen en toch de spanning beleven van een echte winkans.

Bingo met een bonus

Zoals gebruikelijk bij bingo, valt er bij Bingolot online te winnen door rijen, patronen, of een hele bingokaart vol te maken. Toch worden de prijzen verder uitgebreid met een Bonus Prijzenpot, die wordt ingezet tijdens speciale bonusrondes. Met oplopende bonuspunten bepalen spelers zelf wanneer er kansen ontstaan om extra prijzen in de wacht te slepen: een extra bonus voor meer spanning en spelplezier!
bingo spelen