Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Opwaarderen bij Bingolot

Klik hier om Bingolot te spelen

Bingolot is al een oudere aanbieder op het internet. In het begin was de meest populaire opwaardeermogelijkheid het telefonisch opwaarderen. Maar nu zijn ook andere stortingsopties dusdanig in trek dat je een keuze hebt uit diverse mogelijkheden om bij Bingolot je geld op te waarderen.

Telefonisch opwaarderen; Betalen per telefoontje

bingolot opwaarderen telefonisch opwaarderen per telefoontjeTelefonisch opwaarderen is in het algemeen een vrij bekende opwaardeermogelijkheid. Je kunt bij Bingolot telefonisch opwaarderen, waarbij je per gesprek je speelsaldo met 1,40 opwaardeert. Tijdens dit gesprek wordt je een code gevraagd. Deze code staat op dezelfde pagina in het bingospel als de pagina waar je het telefoonnummer kan vinden.

Telefonisch opwaarderen; Betalen per minuut

bingolot opwaarderen telefonisch opwaarderen per minuutNaast de functie waarbij je het speelsaldo per gesprek kan opwaarderen, kan je ook gebruik maken van de functie waarbij je per minuut opwaardeert. Hiermee waardeer je 0,80 euro per minuut op. Deze minuten zijn in 2 helften opgesplitst. Per halve minuut zal je account met een bedrag van 0,40 worden opgewaardeerd. Je hoeft er overigens niet bang voor te zijn dat dit je tientallen euro’s gaat kosten als je het telefoongesprek vergeet te beëindigen. Er is namelijk een beveiliging ingebouwd die naar 12,5 minuut de verbinding verbreekt, dan is je speelsaldo met een bedrag van 10 euro opgewaardeerd.

Paysafecard

bingolot opwaarderen met paysafecardEen mogelijkheid om bij Bingolot op te waarderen is de Paysafecard. Dit is een prepaidkaart welke in winkels gekocht kan worden. Hiermee kan je dus voorkomen dat je een online betaling moet doen. Deze tegoedkaart kan je namelijk in een winkel kopen, hier staat een bepaald bedrag op, welke je online kan besteden. Met name voor spelers welke het liefste geen betaling doen naar bingo websites is dit een eenvoudige en gemakkelijke manier om je speelsalde mee op te waarderen.

Pay&Play

Pay&Play is een soort van spelrekening. Omdat deze optie vrijwel niet gebruikt werd bij Bingolot is er besloten om deze opwaardeermogelijkheid niet meer te ondersteunen. Derhalve kan je bij Bingolot niet meer gebruik maken van Pay&Play als opwaardeermogelijkheid.