Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Paysafecard opwaarderen bij Bingolot

Klik hier om Bingolot te spelen

bingolot logoBingo is een ontzettend leuk spel en dat wordt enkel en alleen maar leuker gemaakt door de mogelijkheid om het online te spelen bij BingoLot. En wat maakt bingo nog leuker dan het gewoon spelen voor de eer? Er een inzet aan toevoegen natuurlijk. Het is toch altijd een stuk spannender om een spel te spelen als er ook daadwerkelijk iets aan vasthangt.

Geld op je account toevoegen

bingolot opwaarderen met paysafecardJe hebt bij het online spelen van bingo altijd de optie om gratis en voor niets, en dus voor de fun, te spelen of om te spelen voor een inzet. Het spreekt voor zich dat om te spelen voor een inzet er ook geld op je account moet staan. Geld op je account krijgen is gelukkig in deze moderne tijden al lang niet meer de uitdaging die het voorheen ooit geweest is. Een van de gemakkelijkste en beste manieren om geld op je account te krijgen is via Paysafe bingo bij BingoLot.

Paysafe bingo bij BingoLot

De Paysafecard is het antwoord van de aloude fysieke wereld op het online betalen. Er zijn geen elektronische hulpmiddelen of technische snufjes nodig om geld op je account te krijgen via Paysafe. Het enige dat je moet doen is op de website van Paysafe opzoeken waar in de buurt er een verkooppunt is van de Paysafecard. De kans is overigens groot dat je daar helemaal niet ver voor moet gaan: de meeste supermarkten en krantenwinkels hebben tegenwoordig een Paysafecard in de aanbieding. Eenmaal een verkooppunt gevonden koop je gewoon een kaart aan waarbij je kunt kiezen tussen kaarten ter waarde van 10, 25, 50 en 100 euro. Vervolgens surf je naar de website van BingoLot en voer je gewoon de 16-cijferige pincode van je Paysafecard in en het geld staat op je account. Meer hoef je niet te doen en je kan meteen beginnen spelen met Paysafe bingo bij BingoLot.