Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Telefonisch opwaarderen bij Bingolot

Klik hier om Bingolot te spelen

bingolot logoOm jouw speeltegoed bij Bingolot op te waarderen, kun je gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden. Eén van de betaalmogelijkheden die je kunt gebruiken om speelgeld op jouw account te zetten, is het opwaarderen van speelgeld met je telefoon. Wil je meer weten over het telefonisch opwaarderen bij Bingolot? Lees dan meer over deze betaalmogelijkheid van Bingolot op deze pagina.

Het telefonisch opwaarderen bij Bingolot: zo werkt het

Een groot voordeel van het telefonisch opwaarderen van jouw speeltegoed bij Bingolot, is het feit dat dit erg gemakkelijk is. Het enige wat je hoeft te doen om speeltegoed op jouw account bij Bingolot te zetten met je mobiele telefoon, is het volgen van onderstaande stappen:

  1. Ga naar een bingo room en open het Cashier scherm. Dit doe je door op de button rechts onderin het bingo scherm te klikken.
  2. Er opent een nieuw scherm met twee betaallijnen. Iedere betaallijn heeft een verschillend tarief. Kies zelf of je jouw speelsaldo op wil waarderen door per oproep te betalen of door per minuut te betalen.
  3. Toets de unieke code in voor het opwaarderen van je saldo. Heb je de code ingetoetst, dan wordt het speelgeld automatisch van je beltegoed afgeschreven.

Telefonisch opwaarderen en betalen per oproep

bingolot opwaarderen telefonisch opwaarderen per telefoontjeBij het opwaarderen van je saldo met je mobiele telefoon, kun je zelf kiezen of je jouw speelsaldo per oproep wil betalen of liever per gebelde minuut betaalt. Betaal je per oproep, dan wordt jouw beltegoed met 1,30 euro verlaagd als je naar het servicenummer van Bingolot belt. Is je saldo op, dan moet je steeds opnieuw naar Bingolot bellen. Het betalen per oproep is vooral interessant als je met weinig geld wil spelen en dus niet veel speelgeld nodig hebt.

Telefonisch opwaarderen en betalen per minuut

bingolot opwaarderen telefonisch opwaarderen per minuutVind je 1,30 euro per keer te weinig om jouw saldo op te waarderen, dan kun je ook per minuut betalen. Je belt naar het servicenummer van Bingolot en per minuut wordt er 0,80 euro van je beltegoed afgeschreven en op je Bingolot account gezet. Leg je telefoon even aan de kant en hang op als je genoeg saldo hebt. De verbinding wordt vanzelf verbroken als je 10 euro aan speeltegoed op je account hebt gezet.

Telefonisch opwaarderen bij Bingolot: de voorwaarden

Er zijn twee voorwaarden waar je aan moet voldoen om jouw speelsaldo bij Bingolot telefonisch op te waarderen. Ten eerste moet je de nummerherkenning altijd ingeschakeld hebben als je telefonisch op wil waarderen, zodat jouw nummer aan je account gelinkt kan worden. Daarnaast moet je aan de lijn blijven tot de betaling afgerond is, zodat het opgewaardeerde speelgeld daadwerkelijk op jouw account komt te staan.