Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Bingosite

Er zijn op het internet veel verschillende bingo websites, elk met hun eigen voordelen en met hun eigen bonussen. Daarom is het wel enorm handig om te weten welke aanbieder welke bonus heeft en waar je het meeste bonus geld krijgt als je er voor kiest om het kienen voor echt geld te gaan spelen. Zo is er ook een verschil tussen de gratis bingo bonus waarmee je het spel dus kan uitproberen. Daarnaast verschillen de bonussen die je kan krijgen bij de verschillende bingo sites op je eerste storting(en). De ene bingo site is drukker als de andere, kortom, voor iedereen is wel een bingo site te vinden. Daarom ook dat we hieronder verschillende bingo websites op een rijtje hebben gezet zodat je kan kijken welke bingo site er populair is.

Bingocams

bingocams logoBingocams is een gezellige bingo site waar je het spel vrijwel altijd kunt spelen. Je hebt een gratis bonus van 5 euro wanneer je geen promotie code kent. Daarnaast wacht er ook nog een mooie bingo bonus op je bij deze online bingo site, want je eerste storting wordt met maar liefst 200% verdubbelt. Zo kan je dus met een storting van maar 20 euro het online bingo spelen al beginnen met 60 euro. Een gemakkelijke start word je dus mogelijk gemaakt door mokum en je kunt bij deze bingo site ook nog eens gratis beginnen. Je kunt hier zelfs met 5 euro gratis tegoed beginnen en dat is zeker de moeite waard!
Bingocams

ShinyBingo

shinybingo logoShinyBingo is op dit moment de bingosite die je de hoogste bonus aanbied. Je krijgt namelijk 5 euro gratis bij aanmelding, maar wanneer je de eerste storting verricht dan krijg je maar liefst een stortingsbonus van 300%! Deze bonus kent een maximum van 150 euro. Doe je een storting van 50 euro dan kan je met 200 euro het bingo spelen beginnen. Met een storting van 10 euro kan je met 40 euro beginnen.
ShinyBingo

Bingolot

bingolot logoDe naam Bingolot is in de markt van online bingo erg populair. Je kunt hier gezellig met anderen bingo beginnen te spelen, zowel voor echt geld als gratis. Je krijgt bij Bingolot alleen rond bijzondere dagen (zoals kerst, pasen, valentijnsdag) de mogelijkheid om gebruik te maken van een stortingsbonus. Verder is het grote voordeel dat je over de mogelijkheid beschikt om onbeperkt gratis bingo te spelen in dit bingospel. Er zijn namelijk dagelijks 3 bingokamers open waar jij, gezellig met anderen, met gratis bingokaarten echte geldprijsjes kan winnen.
Bingolot

TrendieBingo

trendiebingo logoTrendieBingo is een nieuwe bingo website, welke zich open stelt voor elk publiek. Natuurlijk is iedereen welkom op deze website, wat het bingo spelen dan ook erg gezellig maakt. Bij aanmelding wacht er een bonus op je van 5 euro, welke je direct na aanmelding op je account krijgt bijgeschreven. Daarnaast krijg je een stortingsbonus van 200% op je eerste storting. Deze bonus kan maximaal oplopen tot en met 100 euro.
TrendieBingo

Jogobingo

jogobingo logoJogobingo is een bekende en populaire aanbieder. Het enige nadeel is dat je bij deze aanbieder geen bonus krijgt. Wil je dus bingo spelen met een leuke bonus erbij dan moet je toch echt een andere aanbieder kiezen. Wat wel zo is dat je bij jogobingo wel waar voor je geld krijgt, want tijdens een ronde stopt jogobingo meer prijzen in de bingopot als de meeste andere aanbieders. Hoewel je dus geen bonus krijgt geeft jogobingo haar spelers wel het meeste geld terug, wat op langere termijn uiteraard voordeliger is voor de meeste spelers!
Jogobingo

Maria bingo

maria bingo logoMaria bingo is een gezellige bingo site waar heel erg veel vrouwen spelen en waar je naast het kienen spelen er zelfs een heel profiel op na kan houden. Je hoeft dus niet alleen bingo te spelen, maar je kan ook dingen met andere spelers delen. Zoals je favoriete gerechten en hoe je deze maakt, wat bij Maria bingo de normaalste gang van zaken is. Speel daarom nu mee bij deze bingo site en begin het bingo spelen met een bonus van 150% tot maar liefst 150 euro. Zo kan je met de eerste storting al gelijk een mooi bonus meepakken en kan je het bingo bij een bingo site voor echt geld beginnen te spelen met een mooie voorsprong.
Maria bingo