Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Flabingo

Flabingo is een nieuwe aanbieder op gebied van bingo en is al erg populair aan het worden. Zo kan je makkelijk en eenvoudig met je mobiel je bingotegoed opwaarderen wat op bingogebied bijna uniek is. De grote bingo websites hebben deze optie niet en dat maakt Flabingo tot een exclusieve bingo aanbieder waarbij je met behulp van je mobiel een belletje kan plegen om zo je bingotegoed op te waarderen. Je kan tegenwoordig van alles bereiken met de technieken en daarom staan wij ook niet gek te kijken. Het is een enorm fijne toevoeging voor de kleinere bingo spelers en zeker de moeite waard als je er nog niet zeker van bent of je het bingospel van flabingo voor echt geld wil gaan spelen. Dit omdat je bingotegoed maar met 1,30 euro wordt opgewaardeerd. Zo kan je een storting dus nog even een poosje uitstellen terwijl je toch door kan gaan met bingo spelen met kleinere bedragen.

Voor 5 euro gratis bingotegoed moet je hier klikken

Eerste storting

Flabingo heeft een leuke storting bonus voor je klaar liggen. Deze storting bonus is te verkrijgen door een minimum storting te doen van 10 euro. Je krijgt deze bonus dus niet als je voor het opwaarderen via je mobiel kiest. Met een storting kan je dus wel snel en makkelijk het online bingo spelen bij Flabingo met een leuke bonus beginnen. Hiervoor geldt dus het minimum van 10 euro en de bonus kent een maximum van maar liefst 100 euro! Genoeg om eens een lekker lange tijd met je bingotegoed te doen, want wanneer je een storting hebt gedaan zul je niet zo snel door je bingotegoed heen raken. Begin nu dus met het online bingo spelen en krijg ook een verdubbeling van je eerst storting tot maar liefst 100 euro!

Klik hier om de bonus te krijgen op je eerste storting!

Meer bonussen

Er wachten nog veel meer bonussen bij Flabingo op je. Ten eerste krijg je bij aanmelding een gratis bonus van 3 euro waarmee je het bingospel van Flabingo kan uitproberen. Zo hoef je dus niet eerst geld te storten om te bekijken hoe het bingospel van fla speelt, maar je kan het gewoon gratis en vrijblijvend uitproberen. Daarnaast zijn er ook nog bingo bonus dagen, hierbij word je storting met honderd op vijftig procent verdubbelt en kan je het bingo spelen voortzetten met een leuke bonus. Deze bonus telt dan voor alle storting op de desbetreffende dag en het maakt niets uit of je al een keer gebruik hebt gemaakt van een bonus van Flabingo. Een ideaal moment om je bingotegoed op te waarderen. Deze dag wordt een aantal malen per maand georganiseerd, dus houdt de nieuwsbrief in de gaten!

Veilig storten

Naast het veilige bingospel van Flabingo waar alles eerlijk en op een veilige manier verloopt is het natuurlijk ook van groot belang om veilig je bingotegoed te kunnen storten. Vooral voor de spelers die graag met kleinere bedragen het online bingo spelen beginnen is dit een perfecte op maat gemaakte oplossing! Ook voor de spelers die er nog niet zeker van zijn of ze het bingo spelen voor geld wel bij Flabingo willen beginnen is dit een eenvoudige en snelle oplossing om het bingotegoed op te waarderen met 1,30 euro.

Bingochat

De bingochat, altijd gezellig en een perfecte manier om gezellig met andere online bingo spelers van Flabingo in contact te zijn. Het echte bingo tijdens een bingo avond is ook altijd sociaal en daarom heeft het online bingo met haar chat mogelijkheid ook een sociaal karakter gekregen. Je hoeft dus geen extra dingen aan te schaffen om met andere bingo spelers te praten, maar dit kan eenvoudig en gemakkelijk met de bingochat box die in bingospel van Flabingo gebouwd is. Een fijne en makkelijke manier om gezellig het online bingospel tegen en met andere bingo spelers bij Flabingo te beginnen. Veel speelplezier!