Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Jogobingo

Klik hier om Jogobingo te spelen

Jogobingo is een aanbieder voor online Bingo. Je kunt gratis spelen, maar nog leuker is om wat geld te storten en voor geld te spelen.
Maar wat is Jogobingo nou eigenlijk precies? Kun je gratis Bingo spelen en hoe laat je geld uitbetalen dat je hebt gewonnen?

jogobingo logo

Wat is Jogobingo?

Jogobingo is online Bingospel waarbij je tegen andere mensen strijdt voor leuke prijzen. Je speelt dus niet tegen een computer, maar hebt echte tegenstanders. Je kunt deelnemen aan verschillende Bingospellen en de prijs varieert van 10 cent tot 50 cent voor een Bingokaart. Je bent dus helemaal niet zo veel geld kwijt, maar kunt wel kans maken op geldprijzen. Het spelen van online Bingo is leuk en spannend om te doen.

Gratis Bingo spelen

gratis bingorooms waar je onbeperkt bingo kan spelenBij Jogobingo kun je beperkt gratis meespelen. Dit wordt ook wel Funplay genoemd. Je kunt op deze manier even kennismaken met het spel. Er zijn echter geen gratis kamers beschikbaar waar je Bingo kunt spelen. Wel kun je ook lage geldbedragen op je account laten storten, zodat je een stuk minder risico loopt.

Betaald Bingo spelen

Bij Jogobingo zijn alle Bingospellen dus te spelen wanneer je een laag bedrag betaalt. Het spel is hierdoor wel lekker spannend: wie wil er nou niet dat leuke geldbedrag winnen? En je bepaalt zelf voor hoeveel geld je speelt en hoeveel geld je stort. Er zijn verschillende manieren om geld op je account te storten. Ook kun je een speciaal nummer bellen waarmee je geld kunt storten op je rekening.

Hoe kun je geld winnen bij Jogobingo?

geld winnen bij jogobingo door een bingo patroon vol te krijgen
Er zijn verschillende manieren om geld te winnen bij Jogobingo. Zo kun je bij elke ronde een prijs winnen als je als eerste een patroon hebt aangevinkt. Ook is er nog een superpot. Van elk spel dat er wordt gepeeld, gaat er een bepaald percentage in de superpot. Nadat er een bepaald aantal spellen is gespeeld, volgt een superronde, waarbij je kans maakt op deze superpot. Jogobingo vult de superport vaak ook nog eens aan met extra geld, zodat de prijs nog hoger wordt.

Uitbetaling aanvragen

Wanneer je een geldbedrag hebt gewonnen, kun je dit uiteraard op je rekening laten storten. Dit kan doorgaans pas vanaf een bepaald bedrag. Als je dus goed je best doet en het geluk een beetje aan jouw kant zit, kun je een leuk geldprijsje winnen. Het geld wordt doorgaans binnen een paar weken op je rekening gestort.

Chatten

Op Jogobingo kun je ook chatten met je medespelers. Je kunt op deze manier nieuwe mensen leren kennen, maar ook de strijd onderling nog meer aangaan. Je kunt uiteraard ook over andere dingen dan het Bingospel praten in de chatbox. De chat wordt wel in de gaten gehouden door medewerkers van Jogobingo, dus het is raadzaam om het wel netjes te houden.

Helpdesk

De helpdesk van Jogobingo staat altijd klaar om je te helpen met eventuele problemen. Denk hierbij aan technische problemen, problemen met de uitbetaling of andere dingen waar je tegenaan kunt lopen. Je kunt altijd contact opnemen met de medewerkers van de Bingowebsite.