Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Account aanmaken bij Jogobingo

Klik hier om Jogobingo te spelen

jogobingo logo Om bingo te spelen via de website van Jogobingo, moet je een account aanmaken. Heb je geen account aangemaakt op de website van Jogobingo, dan kun je alleen rondkijken op de website en is het niet mogelijk om daadwerkelijk mee te spelen, geld in te zetten en geld uit te laten betalen. Wil jij daadwerkelijk meespelen in de bingoroom en heb je hier een account voor nodig? Lees dan op deze pagina hoe je precies een account aanmaakt bij deze online bingoroom.

Een account aanmaken bij Jogobingo: stappenplan

Om een account aan te maken, klik je op ‘Register’. Klik niet op ‘Play as a guest for now’, want dan krijg je een gastaccount waar je niet echt mee kunt spelen. Als je op ‘Register’ hebt geklikt, wordt er een nieuw scherm geopend met diverse lege velden.

Volg de nu volgende stappen om een account aan te maken:

  1. Vul een gebruikersnaam (screen name) in. Dit is de naam die jij en anderen te zien krijgen bij het spelen van bingo. Je mag je eigen naam gebruiken, maar je mag ook een bijnaam kiezen.
  2. Vul jouw e-mailadres in. Controleer goed of dit e-mailadres klopt, want dit mailadres heb je nodig voor het aanmaken van een account.
  3. Kies een wachtwoord en vul dit wachtwoord twee keer in. Let goed op dat je het wachtwoord juist typt, want je hebt dit wachtwoord nodig bij het inloggen.
  4. Klik op ‘next’ en open je mail. Er is een bevestigingsmail gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres.
  5. Vul de activatiecode in de mail in bij Jogobingo en je hebt jouw account geactiveerd.

Een account aanmaken bij Jogobingo: is het verplicht?

Het is niet verplicht om een account aan te maken bij Jogobingo, maar je kunt met een gastaccount eigenlijk niet zo veel doen op de website. Heb je een gastaccount, dan heb je alleen de mogelijkheid om mee te kijken met de bingogame. Dit betekent dat je kunt kijken hoe andere mensen de game gebruiken, maar zelf geen actie kunt ondernemen. Zelf meespelen door geld in te zetten en winsten uit te laten betalen, is dan ook niet mogelijk met een gastaccount. Wil je echt bingo spelen bij Jogobingo, dan heb je een eigen account nodig. Je maakt een eigen account aan door bovenstaande stappen te volgen.