Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Bingo van Jogobingo

Klik hier om Jogobingo te spelen

jogobingo logoKent u het spel Jogobingo? Het één van de meest bekende online bingospelen. Het is geen moeilijk spel, u kunt zo starten met het spelen van Jogobingo. Het spel wijst eigenlijk zichzelf. Een groot voordeel van dit spel is dat u via uw mobiel geld kunt opwaarderen. Als u dus geld wilt storten dan hoeft u geen gebruik te maken van een online betalingsprogramma. Gewoon met uw mobiele telefoon kunt u geld op uw account zetten van deze aanbieder. Met een paar drukken op de knop heeft u weer geld op uw account staan en kunt u weer voor echt geld gaan spelen. Een makkelijkere manier om online bingo te spelen voor echt geld bestaat haast niet. Er is altijd wel iemand Jogobingo aan het spelen. Het is een erg gewild spel, veel mensen kunnen zich hier uren mee vermaken.

Als u wilt starten met het spel Jogobingo dan moet u zich eerst aanmelden. Het aanmelden is heel eenvoudig. Als je op het online kienspel Jogobingo hebt geklikt, dan opent zich een nieuw scherm. In dit scherm moet u uw gegevens invullen. U gaat een scherm naam gebruiken en u geeft een e-mailadres op voor de registratie. Dan wordt er nog om een wachtwoord gevraagd en dan moet u de account met dit wachtwoord bevestigen. Een wachtwoord bij Jogobingo is nodig zodat uw account kan worden beschermd. Uw e-mailadres is niet voor anderen zichtbaar, uw scherm naam kan wel door alle online spelers worden gezien. Als u vaak aan het spelen bent bij Jogobingo zullen zij u gaan herkennen. De naam die u opgeeft als scherm naam mag u zelf verzinnen. Als u graag anoniem wilt blijven dan kunt u het beste een heel andere naam verzinnen als dat u heet. Het kan verstandig zijn om dit te doen, zodat anderen u ook niet zo snel of liever helemaal niet herkennen.

Geld storten kan heel eenvoudig via de mobiele telefoon. Maar u kunt ook gebruik maken van een andere betalingsoptie. Als u grotere bedragen wilt storten dan is het verstandig om dit via een stortingsoptie te doen waarbij je grotere bedragen kan storten. Met uw telefoon is dan een groter risico, zeker wanneer het om een paar honderd euro gaat.

Als u zich heeft aangemeld bij Jogobingo en u heeft geld op uw account gestort, dan kunt u gaan spelen. Wanneer u het spel opent zich u links onderin het scherm een knop waar op staat “rooms”. Hier kunt u naar toe gaan en dan de kamer aanklikken waar je wilt gaan spelen. De prijzen die je kunt winnen met dit spel zijn enorm. Als u een kaart wilt kopen bij dit spel dan wordt er een maximum bedrag gevraagd van 0,50 eurocent. De bedragen worden dus niet direct heel hoog, maar met hoe meer spelers u bent, hoe hoger de prijzenpot wordt.

Als u de prijs van de kaart heeft uitgekozen en geselecteerd dat ziet u welke bingo kamers er beschikbaar zijn. U kunt dan op de gewenste kamer klikken en dan moet u wachten tot de bingo kaarten worden verkocht. Als het zover is dan kunt u starten met het spel Jogobingo.

Het spel Jogobingo wordt aangeraden voor beginnende bingo spelers. Ook wanneer u tussendoor even wat tijd over heeft kunt u met een gerust hart een potje bingo spelen. U kunt gemakkelijk uw geld opwaarderen, u heeft alleen een mobiele telefoon nodig. Dus ook al zit u op kantoor, u kunt ook hier tussen uw werkzaamheden door in de pauze een leuk spelletje bingo spelen.

Zorgt u er wel voor dat u codes bij de hand heeft zodat u ook direct in kunt loggen? Uw account is namelijk beveiligd met een wachtwoord. Deze moet u wel bij de hand hebben anders kunt u niet inloggen. Een spelletje Jogobingo is voor jong en oud geschikt en er wordt veel gebruik van gemaakt om even te ontspannen. Als u een drukke dag voor de boeg heeft, eerst even op de pc een spelletje bingo spelen en dan weer door gaan. Dan bent u weer rustiger om met andere werkzaamheden verder te gaan. Speel daarom vandaag nog een spelletje bingo en kijk hoe uw winstkansen vandaag zijn weggelegd.