Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Gratis bingo bij Jogobingo

Klik hier om Jogobingo te spelen

jogobingo logo Het spel Bingo wordt over het algemeen als iets gezelligs beschouwd, in een groep ben je bezig om je kaart vol te krijgen en het levert altijd leuke en functionele prijzen op. Vandaag de dag is het net zo gezellig om Bingo online te spelen. Op Jogobingo.nl kunt u zelfs gratis meespelen voor ontzettende leuke prijzen.

Wat is gratis bingo bij Jogobingo?

Dat kunnen we u haarfijn uitleggen: Jogobingo is een website waar u meedoet aan een zogenaamde multiplayer bingo spel, met meerdere mensen tegelijk speelt u online het spel bingo. Er is een snelle uitbetaling van de gewonnen geldprijzen en u kan dus makkelijk verdienen terwijl u een leuk en fijn spelletje speelt. Uniek aan dit online spel is dat u gratis bingo bij Jogobingo kan spelen, u begint dus erg voordelig.

Het spel Bingo

Het basisspel berust op het afstrepen van de in totaal vierentwintig getallen. Elk getal is in een raster van vijf bij vijf vakken afgebeeld. Het middelste vak is blanco. De getallen zijn natuurlijk niet in volgorde, waardoor er tallozen combinaties mogelijk zijn. Het wegstrepen van de nummers gaat digitaal en automatisch en u kunt met maar liefst tien bingokaarten tegelijk spelen. Zo kunt u op meerdere kaarten BINGO halen en zo snel verdienen.

Bingo bij Jogobingo via een ingebouwde pot

U speelt uw spel op Jogobingo per ronde en er is een ingebouwde pot met een bepaald geldbedrag. Het geldbedrag wordt verdeeld over de spelers. Een speler met meerdere winnende kaarten zal dan ook een groter deel van de pot ontvangen.

Gratis bingo bij Jogobingo

gratis bingorooms waar je onbeperkt bingo kan spelenU kunt ten aller tijde kennis maken met het gratis spel via Jogobingo.nl, zo kunt u oefenen en het plezier ervaren van een gezellig potje bingo. Wij nodigen u dan ook graag uit op de website, veel spelplezier gewenst!