Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Opwaarderen bij Jogobingo

Klik hier om Jogobingo te spelen

De Bingosite Jogobingo is één van de populaire bingospellen op het internet. Je kunt hier gezellig online bingo spelen en, misschien nog wel het leukste, tijdens het spelen gezellig met andere spelers chatten. Het leukste is dat Jogobingo het oudste bingoplatform is waar bingospelers actief zijn. Deze bingosite dateert namelijk uit 2006. Er zijn in de loop der jaren veel trouwe spelers actief bij Jogobingo, waardoor het dan ook erg gezellig is tijdens het spelen van deze online bingo.

Telefonisch betalen; Betalen per telefoontje

jogobingo opwaarderen telefonisch opwaarderen per telefoontje
Snel even wat speeltegoed storten? Dan is het telefonisch betalen een uitstekende optie. Hierbij kan je per telefoontje 1,40 op je account zetten en je telefoon heb je altijd bij de hand. Alvorens je gaat opwaarderen moet je eerst even inloggen op je account. Wanneer je via de Cashier naar het opwaarderen gaat dan kan je daar op telefonisch opwaarderen klikken (‘Pay by Phone’ symbool) en krijg je een persoonlijke code welke je moet gebruiken tijdens het telefoongesprek. Zo weet Jogobingo op welk account het geld moet worden bijgeschreven en kan je de bingo gelijk voor geld beginnen te spelen.

Telefonisch betalen; Betalen per minuut

jogobingo opwaarderen telefonisch opwaarderen per minuut
Wanneer je voor het telefonisch betalen kiest kan je er ook voor kiezen om per minuut te betalen. Of beter gezegd, per halve minuut, want je speelsaldo wordt elke halve minuut met €0,40 verhoogd. Mocht je dus met je telefoon meer op willen waarderen dan is dit een uitstekende optie om te gebruiken. Je kunt namelijk het gesprek langere tijd laten duren, je hoeft niet telkens te bellen en je kunt gewoon alvast beginnen met het online bingo spelen bij Jogobingo! Een gesprek kost maximaal €10,00, daarna wordt de verbinding automatisch verbroken.

Betalen met Paysafecard

jogobingo opwaarderen met paysafecard
Je kunt bij Jogobingo ook met Paysafecard betalen. Dit is een prepaidkaart waarmee je online betalen uit kan voeren. Deze prepaidkaart is bijvoorbeeld bij tankstations, tabakszaken en supermarkten te verkrijgen. Op deze manier hoef je dus niet direct vanaf je bankrekening geld over te maken naar de bingosite van Jogobingo.