Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Paysafecard bij Jogobingo

Klik hier om Jogobingo te spelen

jogobingo logoHet spelen van bingo wordt op het internet al jarenlang gedaan. Waarschijnlijk deed jij dit als kind al en kon je daar leuke prijzen mee winnen. In deze internettijd kun je nog steeds bingo spelen, maar nu kan dat ook online bij Jogobingo. Als kind won je een leuk speeltje, nu speel je voor geld. Het is een sociaal spel, waarbij je dus ook nog een zakcentje kunt verdienen.

Online bingo spelen voor geld

Bij Jogobingo kun je twee soorten bingo spelen. In de gratis modus kun jij ongelimiteerd aan spellen meedoen, maar hier zijn geen prijzen aan verbonden. Wil jij dat liever wel? Speel dan in de zogenaamde “echte” modus. Je kunt bingokaarten kopen van € 0,05 tot € 0,50. Hoe hoger de kosten van de bingokaarten zijn hoe hoger het prijzengeld ook is.

Veilig online betalen

Wanneer je geld in je account op Jogobingo wilt storten dan kan dit op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door te bellen naar het nummer dat op je scherm verschijnt. Je krijgt dan een toegangscode. Wanneer je die invult komt het geld automatisch op je account te staan. Je kunt dit zien op de top-up meter.

Betalen met paysafe

jogobingo opwaarderen met paysafecardGaat u liever voor een anoniemere optie? Gebruik dan paysafe bingo bij Jogobingo. Met een paysafecard kun je makkelijk online betalen zonder dat hier persoonlijke gegevens aan te pas komen. Je kunt de kaart makkelijk kopen en opwaarderen. Betalen met paysafe bingo bij Jogobingo is anoniem en geheel veilig.

In een veilige online omgeving spelen

Bij het spelen van bingo bij Jogobingo weet je zeker dat je dit in een veilige online omgeving doet. Niet alleen zorgt Jogobingo er voor dat al je gegevens niet verspreid worden, ook op andere gebieden ondersteunen zij je. Zo is er altijd iemand die de spellen en spelers in de gaten houdt. Wordt er fraude vermoed? Of vertoont iemand verslavingsgedrag? Dan zal daarop gehandeld worden. Voor alle spelers wordt het zo leuk gehouden.

Goede ondersteunende service

Bij het spelen van online spellen kan het gebeuren dat er iets misgaat. Je internet valt bijvoorbeeld uit of de website laat niet goed. Op de website vind je informatie over wat je moet doen als je een probleem tegenkomt. Krijg je een zwart scherm wanneer je een spel probeert te starten? Dan heb je misschien niet de juiste Flash Player. Verlies je je internetconnectie of sluit je het scherm midden in een spel per ongeluk af? Gelukkig onthouden de cookies waar je bent gebleven en gaat er dus niets verloren! Wil je meer weten over de bingo spelen bij Jogobingo? Kijk dan op de website. Het starten van je eerste spel is geheel gratis.