Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Telefonisch opwaarderen bij Jogobingo

Klik hier om Jogobingo te spelen

jogobingo logoAls je winst wil maken bij het spelen van bingo games bij Jogobingo, moet je geld inzetten. Om geld in te zetten bij het spelen van bingo, kun je bij Jogobingo gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden. Eén van deze betaalmogelijkheden, is het telefonisch opwaarderen van je saldo. Meer over deze betaalmogelijkheid van Jogobingo, lees je op deze pagina.

Telefonisch opwaarderen bij Jogobingo: twee mogelijkheden

Om telefonisch speelgeld op jouw account te zetten bij Jogobingo, kun je gebruik maken van twee betaalmogelijkheden. De twee betaalmogelijkheden die je kunt gebruiken om jouw saldo telefonisch op te waarderen, zijn de volgende:

jogobingo opwaarderen telefonisch opwaarderen per minuut

  1. Een doorlopende saldo-opwaardering: om doorlopend saldo op jouw account te zetten, bel je naar 0909-1515. Iedere minuut dat je naar dit nummer belt, betaal je 0,80 euro en dit geld wordt als speelgeld op jouw account gezet. Wil je 4 euro op je account zetten, dan hang je vijf minuten aan de lijn.
  2. Een eenmalige saldo-opwaardering: wil je eenmalig je saldo opwaarderen, dan bel je naar 0909-1717. Per keer dat je naar dit nummer belt, wordt er 1,40 euro op je account gezet. Dit bedrag wordt opgeteld bij jouw telefoonrekening, zodat je jouw saldo kunt betalen.

Telefonisch opwaarderen bij Jogobingo en achteraf betalen

jogobingo opwaarderen telefonisch opwaarderen per telefoontjeAls je jouw speelsaldo van Jogobingo opwaardeert door middel van een telefonische betaling, hoef je het speelsaldo niet meteen te betalen. Dit komt omdat het speelsaldo dat je via jouw telefoon op je account hebt gezet, door jouw provider op de telefoonrekening wordt gezet. De telefoonrekening die je aan het einde van de maand krijgt, is dan ook inclusief jouw Jogobingo speelsaldo kosten. Kortom: je betaalt niet meteen voor je speelsaldo, maar krijgt een telefoonrekening met de Jogobingo kosten aan het einde van de maand.

Telefonisch opwaarderen bij Jogobingo: honderd procent veilig

Om fraude met het telefonisch opwaarderen van speelsaldo te voorkomen, heeft Jogobingo een dubbele beveiliging in het telefonische betaalsysteem ingebouwd. Zo ben je ten eerste altijd verplicht om een 6-cijferige code in te toetsen bij het opwaarderen van je saldo, die prominent op je beeldscherm vermeld staat als je saldo op je account wil zetten. De code verifieert dat het om jouw account gaat en op deze manier kun je voorkomen dat jouw speelgeld op het account van een ander terecht komt.

Daarnaast vindt de verificatie van telefonische betalingen plaats op basis van jouw telefoonnummer. Het nummer dat je gebruikt om betalingen uit te voeren, moet hetzelfde nummer zijn dat je hebt ingevoerd op jouw account. Dit betekent dat je ook altijd de nummerherkenning aan moet zetten als je telefonisch geld op je spelersaccount wil zetten, zodat Jogobingo het nummer kan controleren op basis van jouw profiel.