Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Mobiele bingo van MariaBingo

Klik hier om MariaBingo te spelen

mariabingo logoOnline bingo spelen vanuit huis? Dan is MariaBingo een goede oplossing. MariaBingo biedt een groot aantal leuke bingo spellen aan en is veilig en eenvoudig te gebruiken. Bij MariaBingo is het ook mogelijk om mobiel te spelen. Hierdoor hoef je zelfs niet eens je computer of laptop te pakken om online te kunnen bingoën.

Account aanmaken bij Maria

Online bingo spelen vanaf je mobiel of tablet

De online bingo spellen van MariaBingo zijn ook beschikbaar voor op mobiele apparaten. Speel dus eenvoudig de spellen mee vanaf je mobiel of tablet. Je kunt net als op de computer of laptop, gewoon naar de website van MariaBingo gaan. De website wordt automatisch aangepast aan je device en zorgt voor een responsive design. Alles ziet er dus net iets anders uit dan op de gewone website, maar werkt wel nog steeds perfect.

Spelen, opwaarderen en nog veel meer

Meespelen met de online bingo is dus gemakkelijk te doen via je mobiel of tablet, maar ook opwaarderen is gewoon mogelijk. Speeltegoed toevoegen aan je account kan via de verschillende betaalmethoden en wie denkt dat dit alleen kan via de gewone website heeft het mis. MariaBingo geeft ook de mogelijkheid om je speeltegoed op te waarderen via een mobiel apparaat. Hierdoor hoef je niet je computer of laptop er bij te pakken zodra je speeltegoed op is. Credit Card, Paysafe en nog veel meer; Alles werkt ook gewoon via je mobiel of tablet.

Maak hier je account aan bij Maria

Is online bingo anders dan op de gewone website?

De online bingo bij MariaBingo blijft precies hetzelfde als op de gewone website. Er zijn dus geen andere spellen, regels of aanpassingen, puur omdat je via een mobiel apparaat speelt. Het design ziet er wel iets anders uit. Dit is ook logisch, aangezien alles natuurlijk moet passen op een kleiner scherm. Het aangepaste design is daarmee ook gelijk het enige verschil. Je speelt dus net zo makkelijk met de online bingo mee op je mobiel, als op je computer!