Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Opwaarderen bij MariaBingo

Klik hier om MariaBingo te spelen

Veilig opwaarderen bij MariaBingo
mariabingo logoMariaBingo geeft je een perfecte mogelijkheid om te genieten van online bingo. Het spel kan op verschillende manieren worden gespeeld en is beschikbaar op diverse apparaten (computer, mobiel, tablet etc.). Om mee te kunnen spelen moet er wel eerst speeltegoed worden toegevoegd. Gelukkig is opwaarderen bij MariaBingo eenvoudig en veilig.

Account aanmaken bij Maria

Speeltegoed toevoegen met een Credit Card

Wie over een Credit Card beschikt kan ook terecht bij MariaBingo. MasterCard en Visa worden beiden geaccepteerd door de website. Vul eenmalig je gegevens in en voltooi de betaling. Ook in het geval van een betaling met een Credit Card zal het bedrag meteen worden toegevoegd aan je account.

Maak gebruik van een Paysafecard

Een andere eenvoudige oplossing, is betalen met een Paysafecard. Paysafecards zijn vaak terug te vinden bij de sigarenboer in de buurt of bij de meeste tankstations. Op de kaart staat een code die je moet gebruiken op de betaalpagina van de website. Het bedrag wordt vervolgens van je de Paysafecard afgeschreven en toegevoegd aan je account. Betalen met een Paysafecard is volledig anoniem, er kunnen geen persoonlijke gegevens worden teruggevonden op de kaart.

Speel mee bij MariaBingo

Betalen met de online portemonnee: Neteller

Neteller is een online portemonnee waarmee op internet betaald kan worden. Je kunt gemakkelijk geld toevoegen aan Neteller en er vervolgens mee betalen bij MariaBingo. Je kiest het gewenste bedrag dat je wilt toevoegen en rekent af met Neteller. Het bedrag zal van je Neteller account worden afgehaald en worden toegevoegd aan je bingo account op MariaBingo.

Speel verschillende bonussen vrij door middel van de betaalmethoden
Alle betaalmethoden bij MariaBingo zijn erg geschikt om bonussen mee vrij te spelen. Je kan zelf een keuze maken in welk bedrag je toevoegt. Kies simpelweg het bedrag dat je nodig hebt om de bonus vrij te spelen en ontvang meteen een mooie bonus. Zo kan je direct aan de slag met een mooi speeltegoed!