Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

MokumBingo

MokumBingo is een gezellige en betrouwbare aanbieder. Je kan het online bingo spelen makkelijk en snel beginnen, want je krijgt 3 euro gratis. Hiermee kan je de eerste kaarten gratis kopen en kan je het spel van mokum gratis en vrijblijvend uitproberen. Zo weet je dus voordat je een storting doet hoe het spel in elkaar zit en of je het bingospel wel voor echt geld wil gaan spelen. Wanneer je dit wilt kan je mooi gebruik maken van de online bingo bonus die MokumBingo voor je klaar heeft liggen. Hierover kan je in de review meer over lezen.

Maak gebruik van de gratis bingo bonus, meld je nu aan!

Online bingo bonus

Net als andere aanbieders wacht er bij MokumBingo ook een bingo bonus op je eerste storting. Zo kan je het online spelen dus met meer voordeel beginnen wanneer je een hogere storting doet. De keuze voor het spelen van echt geld wordt zo ook gemakkelijker, want je storting wordt door MokumBingo gewoon verdubbeld. Over een tekort aan tegoed hoef je na een dikke bonus dus geen zorgen te maken, want je eerste storting wordt tot maar liefst 200 euro met 200% verdubbeld. Dit is in de bingo wereld een van de hoogste bonussen en mocht je nog twijfelen, probeer het eerst eens gratis uit.

Speel gezellig mee op het leukste bingospel, klik hier.

Tweede storting

Niet alleen je eerste storting is een bonus waard, maar ook je tweede storting wordt beloond. Je krijgt hierover een bonus van 50% tot een bedrag van 60 euro. Zo kan je het online bingo spelen snel en makkelijk beginnen en mocht je door je eerste storting heen zijn dan heb je alsnog een andere leuke bonus die op je ligt te wachten. Het kan gebeuren dat je snel door je speeltegoed heen bent, ga dan eens in bingo kamers spelen waar je goedkopere kaarten kan kopen. Zo verspreid je de kansen om de bingo te winnen en met een online bingo bonus kan je met een mooie bonus beginnen. Wie weet win jij wel een mooie jackpot bij MokumBingo, ga de uitdaging nu aan!

Veilig bingo spelen

Veilig bingo spelen, iets wat natuurlijk wel met het geval van het online kienspel erg belangrijk is. Je wilt natuurlijk niet veel geld kwijtraken omdat je het bingo spelen online wilt gaan spelen. Je kan daarom veilig en makkelijk stortingen doen met de volgende online betaling programma’s; moneybookers, neteller en uKash. Hierbij is zoveel veiligheid dat een transactie vrijwel niet mis kan gaan. Mocht je problemen ondervinden tijdens het storten dan kan je natuurlijk altijd even hulp zoeken bij de support van MokumBingo.

Het is overigens ook mogelijk om met een paysafe prepaid kaart je saldo op te waarderen. Deze wordt op vele plekken verkocht, zoals de sigarenwinkels, tankstations en supermarkten. Je kan dus tijdens het winkelen snel even een kaartje kopen zodat je snel het online tegoed kan opwaarderen. Hierbij hoef je dus niet via het internet een transactie te doen, wat het bingo spelen bij MokumBingo volkomen veilig maakt. Je zit namelijk niet aan je bankrekening, want je kunt de kaart gewoon in de winkel kopen.

Gezellige bingo

Je bent het van de bingo avonden wellicht wel gewent. Lekker roddelen met andere vrouwen en gezellig over allerlei zaken van het leven praten. Dit kan online ook! Er is namelijk een chat mogelijkheid. Hierdoor kan je gezellig met andere bingo spelers van MokumBingo chatten en kan je zelfs vriendschappen opbouwen. Dit gebeurt bij de vele online spellen die op het internet te spelen zijn heel vaak. Je leert vanzelf andere spelers kennen en dit maakt het spelen bij een grote aanbieder nog leuker. Want bingo spelen doe je niet alleen tegen elkaar, maar ook met elkaar. Daarom is het bij MokumBingo ook altijd erg gezellig.