Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

ShinyBingo

shinybingo logoShinyBingo biedt diverse bingo spelen en bingo toernooien aan. Iedere avond kunnen spelers meespelen met gegarandeerde jackpot spelen. Daarnaast draagt elke speler bij aan de Money Mountain Progressive Jackpot. Deze grote jackpot kan gewonnen worden door iedereen die in de laatste drie maanden heeft gestort. Spelers profiteren van een loyaliteitsprogramma, snelle en makkelijke uitbetalingsmogelijkheden en een professionele klantenservice. De website is geautoriseerd door de Lotteries & Gaming Authority Malta.

Bezoek ShinyBingo

Speciale aanbiedingen van ShinyBingo

bonus op je eerste storting bij shinybingoSchrijft u zich als nieuwe speler in bij ShinyBingo? Dan ontvangt u een sign-up bonus van €5,-. Bij een eerste storting van €10,-, krijgt de speler €40,- speeltegoed. Een welkomstbonus van 300% dus voor nieuwe spelers tot een maximum van €150,-. Om deze bonus vrij te spelen dient de speler een aantal rondes te spelen, afhankelijk van de bonus. Het loyaliteitsprogramma werkt met verschillende kleuren en 90 levels. Voor elke gespendeerde euro krijgt de speler een ‘experience point’ (XP). Deze punten kan de speler inwisselen in de shop of voor bonus spelen gebruiken.

Maak nu gebruik van de aanbiedingen, meld je nu aan.

Opwaarderen, hoe doe je dat?

Wanneer je voor het eerst een storting gaat doen dan krijg je, zoals reeds benoemd, een welkomstbonus van 300%! Daarnaast krijg je geregeld bonuscodes van ShinyBingo toegestuurd waarbij je met bijvoorbeeld 50, 75 of 100 procent bonus je speeltegoed kan opwaarderen. Om gebruik te maken van deze bonussen raden we je aan om een opwaardeeroptie te benutten waarmee je een groter bedrag kan storten. Met elke storting waarbij je minimaal €10 รก €25 kan storten kan je een stortingsbonuscode gebruiken, mits je deze nog voorradig hebt. Deze codes zijn namelijk account gebonden.

Begin nu met bingo voor geld!

Soorten spellen

elke avond jackpot bingoEr kan gekozen worden tussen verschillende bingo kamers. ShinyBingo biedt naast het standaard bingospel met 90 ballen ook bingo aan met 75 ballen. Een chathost begeleidt het spel en er is een chatmogelijkheid voor spelers onderling. Een bingokaart kost €0,10. In de ‘Pot of Gold’ room worden elke avond tussen 20:00 en 22:00 drie rondes gespeeld met gegarandeerde jackpots van €125,- en €250,-. Spelers die de afgelopen 14 dagen minimaal €10,- hebben gestort, kunnen hieraan deelnemen. Naast bingo biedt de website ook andere spellen aan zoals online kraskaarten en slotmachines.

Gratis bingo spelen

magic money bingokamerIn de afgelopen 24 uur voor het eerst gespeeld? Elke avond om 22:30 start in de Magic Money Room een speciale bingoronde voor spelers die in het voorafgaande etmaal voor het eerst gestort hebben. Deelname aan deze ronde is gratis, de prijzenpot is €75,-. Gratis bingo spelen is ook mogelijk als de speler ver in het loyaliteitsprogramma zit. De daarmee verdiende experience points kunnen besteed worden aan gratis spelen of in de webshop vol met merchandise.

Bezoek ShinyBingo