Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Bingo voor een Twingo


Heb je altijd al in een gloednieuwe Renault Twingo willen rijden? Grijp dan nu je kans!
shinybingo logoDe online bingosite ShinyBingo organiseert van 2 november 2015 tot 27 december 2015 het Bingo voor een nieuwe Twingo-toernooi. Gedurende die periode heb je de kans om punten te verzamelen voor een ticket en mee te spelen in de spetterende finale op 1 januari 2016 om 21.00 uur. Speel dus online Bingo voor een nieuwe Twingo.

Bezoek ShinyBingo

Verzamel zo veel mogelijk punten en speel je naar de top!

bingo voor een twingo toernooi bij shinybingoAan het einde van de speelperiode krijgen de honderd spelers met de meeste punten een uitnodiging om aan de finale deel te nemen. Het is dus zaak zo snel mogelijk te beginnen met het verzamelen van punten om verzekerd te zijn van een finaleplaats. Natuurlijk zijn er wel enkele voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden om punten te winnen.

De speelvoorwaarden van Bingo voor een nieuwe Twingo

In de gratis bingorooms kan je geen punten verzamelen en ook rooms waar je vooraf bingokaarten voor hebt gekocht (speciale evenementen) zijn uitgesloten van deelname aan de Bingo voor een nieuwe Twingo actie. Bovendien dienen in de rooms waar je speelt voor finalepunten op dat moment minimaal 10 spelers actief te zijn om daadwerkelijk punten te kunnen verdienen.

Punten verzamelen is eenvoudig

  • Elke full house die je tussen 09.00 en 24.00 uur behaalt in een willekeurige bingoroom levert je één finalepunt op.
  • Voor een behaalde jackpot in een willekeurige bingoroom ontvang je, naast de gewonnen jackpot, twee finalepunten.
  • Win je een gegarandeerde Jackpot? Gefeliciteerd! Naast je gewonnen prijs ontvang je ook nog eens drie finalepunten.

SPEEL MEE EN KWALIFICEER JE VOOR DIT TOERNOOI!

Ontdek de speciale Twingo Bingo Room

Elke avond tussen 20.00 uur en 21.00 uur worden in de Twingo Bingo Room vijftien rondes gespeeld. De kosten voor een bingokaart bedragen € 1,-, met een maximum van vijf kaarten per speler per ronde. Om in de Twingo Bingo Room te kunnen spelen dien je wel in de afgelopen veertien dagen een storting van tenminste € 10,- te hebben voldaan op je saldo.

Ook in de Twingo Bingo Room speel je voor de Jackpot

In deze room speel je niet alleen Bingo voor een flitsende Renault Twingo, maar ook voor een gegarandeerde Jackpot van € 100,- (1x) of € 75,- (2x). Bovendien ontvangt elke jackpotwinnaar maar liefst vijf finalepunten voor het Twingo Bingo-toernooi plus – mits hij/zij heeft meegespeeld met minimaal vier bingokaarten per ronde – een extra weekbonus van vijf finalepunten.

Start jij 2016 in een gloednieuwe Renault Twingo?

twingo twingo winnenMet je verdiende ticket speel je gratis mee in het finalespel van Bingo voor een nieuwe Twingo op 1 januari 2016. Naast de hoofdprijs, een gloednieuwe Renault Twingo ter waarde van € 15.000,-, speel je ook mee voor één van de twee geldprijzen van € 1.000,-. De hoofdprijs kan indien gewenst worden omgezet naar een geldprijs ad 50% van de waarde.

Bezoek de website van ShinyBingo om een account aan te maken, klik hier

Tenslotte…

Bij een gelijk spel (twee jackpotwinnaars) worden beide spelers uitgenodigd voor een laatste speelronde. De winnaar van deze ronde is de definitieve winnaar van de Renault Twingo. ShinyBingo behoud zich te allen tijde het recht voor zowel de voorwaarden voor dit toernooi als de genoemde prijzen te wijzigen. Beslissingen van ShinyBingo zijn in alle gevallen doorslaggevend en definitief.