Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Opwaarderen bij ShinyBingo

shinybingo logoOpwaarderen, iets wat je het beste van te voren kunt weten. Want zo kan je beslissen of iets voor jou interessant is of niet. Je kunt hier grotere bedragen op je account kan zetten of er voor kiezen om op te waarderen door kleinere bedragen te storten. Wanneer je bijvoorbeeld er nog niet zeker van bent of je voor echt geld wil gaan spelen. ShinyBingo ondersteund diverse mogelijkheden om je speelsaldo op te waarderen, dus hier kan je zeker een goede start maken betreffende het online bingo spelen.

Account aanmaken bij ShinyBingo

Opwaarderen met Creditcard

shinybingo opwaarderen met je creditcardEen optie is om met je creditcard een betaling te doen via deze website. Je gegevens worden vertrouwelijk behandelt, wanneer je dus wenst om met je creditcard op te waarderen bij ShinyBingo dan weet je dat je dit in een veilige omgeving kan doen.

Moneybookers, Neteller en Paysafecard

Naast de bekende opwaardeer mogelijkheden is het tevens mogelijk om gebruik te maken van minder bekende opwaardeermogelijkheden. Zo kan je met online betalingswebsites als Moneybookers of Neteller tegoeden overmaken. Paysafecard is een prepaid kaart welke je in diverse winkels kan kopen. Dit tegoed kan je online verzilveren.

Bonus bij het opwaarderen

bonus bij de eerste keer opwaarderenJe kunt bij ShinyBingo gebruik maken van stortingsbonussen. Deze bonussen zijn een additie welke op je bonusmeter terecht zullen komen.
Als eerste stortingsbonus wacht er een bonus van 300% op je. Dit houdt in dat als je een storting doet van 10 euro, je saldometer op 10 euro zal staan en je bonusmeter op 30 euro. Om je bonusgeld vrij te spelen moet je deze minimaal 6 maal inzetten.

Wanneer je de bonus 6 maal hebt ingezet dan zal de bonus veranderen in echt speelsaldo. Wanneer je dan aan het uitbetalingslimiet van €25 voldoet dan zou je dit tegoed kunnen laten uitbetalen.

Bezoek de website