Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

ShinyBingo bonus code

Wat je moet weten over jouw ShinyBingo bonus code
De zon schijnt, de vogels fluiten en jij barst van de energie! Het zou zomaar eens jouw geluksdag kunnen zijn. In dit artikel krijg je meer informatie over hoe je hiervan kunt profiteren en je blijdschap kunt vergroten door gebruik te maken van je ShinyBingo bonus code. Lees snel verder!

Bezoek ShinyBingo

De voordelen van de online bingo

Meedoen met een online bingo is een goede manier om zonder veel tijd, moeite of geld te hoeven investeren een mooi bedrag te vergaren. Op www.shinybingo.com kun je dit op een laagdrempelige manier uitproberen. Hieronder lees je hoe dit werkt.

Wat is je bonus tegoed?

Door mee te doen met de bingo op bovengenoemde website gebruik je het door jou geïnvesteerde tegoed om kans te maken op mooie prijzen. Daarnaast krijg je echter ook bonus tegoed, waarvoor je zelf niets hoeft in te leggen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Klik hier voor jouw gratis bonussen!

Wat is je ShinyBingo bonus code?

Deze code krijg je vanzelf door de website aangeleverd als je regelmatig meespeelt met door jou ingelegd tegoed op de website van ShinyBingo. Het bonus tegoed is een manier waarop deze website haar trouwe klanten beloont voor hun loyaliteit. Je gebruikt de code om hiervan gebruik te maken.

Hoe gebruik je je ShinyBingo bonus code? Stap 1
Om gebruik te maken van de code en het bijbehorende gratis bonus tegoed klik je op de ‘deposit’ knop bovenin je scherm.

Stap 2
Je kiest vervolgens voor de optie ‘bonus’ en dan voor ‘enter free bonus code’.

Stap 3
Nu vul je in het daarvoor bestemde bonus code veld de ShinyBingo bonus code in die jij hebt ontvangen. Let erop dat de code klopt! Daarna klik je op de ‘activate your free bonus’ knop. Eenvoudig toch?

Hoe nu verder?

Nu je erin geslaagd bent je gratis bonus tegoed te verzilveren, kun je dit gebruiken om mee te spelen in de ShinyBingo, precies zoals je dat ook doet met het tegoed dat je hebt opgebouwd door via de ‘deposit’ optie zelf geld in te leggen.

Meld je nu aan bij ShinyBingo

De voordelen

Als je vaak meespeelt met de ShinyBingo, maak je ook vaker kans om te winnen, maar dat wist je waarschijnlijk al. Maar nu je dit artikel hebt gelezen, weet je ook dat deze kans nog eens extra wordt vergroot doordat je bonus tegoed ontvangt over je ingelegde tegoed.

Tot slot

Er zijn dus twee soorten tegoed waarmee je op de website van ShinyBingo mee kunt dingen naar mooie geldprijzen: het zelf ingelegde tegoed en het gratis bonus tegoed. De laatste groeit mee met de eerste en daarmee vergroot jij je kansen. We wensen je heel veel geluk!