Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Spellen van ShinyBingo

shinybingo logoDe tafelspellen van ShinyBingo zijn 17 stuks in totaal. De tafelspellen van ShinyBingo zijn de bekende ‘table games’ die je ook in het casino speelt. Deze tafelspellen speel je bij ShinyBingo online, gewoon vanachter je eigen computer.

Meld je aan bij ShinyBingo

Roulette

Binnen de tafelspellen van ShinyBingo zijn er diverse varianten van roulette te spelen. Natuurlijk is de bekende standaard Europese roulette. Maar daarnaast kan men ook kiezen voor Franse roulette, Amerikaanse roulette, Premier roulette of Multi Wheel Roulette Gold. Leuk voor de afwisseling.

Andere tafelspellen

Naast de diverse vormen van roulette die je bij ShinyBingo kan spelen zijn er ook online vormen van veel andere bekende tafelspellen. Zo zijn er verschillende varianten van Blackjack te spelen en ook het kaartspel Baccarat en het dobbelspel Craps zijn online aanwezig bij ShinyBingo.

Probeer de onderstaande tafelspellen nu gratis uit.
roulette spelen bij shinybingobaccarat spelen bij shinybingoblackjack spelen bij shinybingocraps spelen bij shinybingo

Spellen van ShinyBingo

Bij ShinyBingo kun je diverse ‘instant games’, spellen, online spelen. In totaal zijn er 17 spellen waar bekende en minder bekende namen bij zitten. Altijd goed voor even wat ontspannen tijdverdrijf. Net als de andere spellen kun je met of zonder echte inleg spelen.

Bingospellen

ShinyBingo biedt diverse vormen van bingo aan op de website. Feestelijke varianten van bingo zoals Samba Bingo en ElectroBingo worden afgewisseld met meer aparte vormen zoals Spingo, een soort mix tussen roulette en bingo. Bij Super Bonus Bingo kun je aan het einde van het spel extra ballen krijgen voor nog meer winst.

Probeer deze spellen nu gratis uit.
roulette bingo spelen bij shinybingosassy bingo spelen bij shinybingosuper bonus bingo bij shinybingosamba bingo bij shinybingo spelen

Andere spellen

Naast de bingospellen zijn er bij ShinyBingo ook diverse andere bekende spellen te spelen. Denk aan Four by four (vier op een rij), Hexaline en Bubble Bonanza waarbij symbolen moeten worden gecombineerd. Bij Premier Racing en Premier Trotting kun je wedden op het paard naar keuze en dan maar hopen dat hij of zij de snelste is!

Kraskaarten van ShinyBingo

Bij ShinyBingo zijn 28 verschillende kraskaartspellen te spelen. Kraskaarten is het bekende kaartspel waarbij je een aantal ‘vakjes’ openkrast. Afhankelijk van wat er tevoorschijn komt verdien je een aantal punten. Bij ShinyBingo speel je dit online.

Traditionele kraskaarten

Freezing Fuzzball en Halloweenies zijn traditionele kraskaartspellen. Je wint als er drie dezelfde figuren tevoorschijn komen bij het krassen. Dit geldt ook voor onder meer Golden Ghouls, Granny Prix en Wild Champions. Bij BingoBonanza heb je slechts twee dezelfde symbolen nodig om te winnen.

Andere kraskaartspellen

Naast de traditionele kraskaarten zijn er bij ShinyBingo ook andere versies van de kraskaarten. Bunny Boiler is een soort bordspel waarbij je, hoe verder je komt, hoe meer geld je kan winnen. Space Evader, Six Shooter Looser en Crypt Crusade worden op dezelfde manier gespeeld.
Probeer de onderstaande kraskaarten nu gratis uit.

jackpot kraskaartbierfeest kraskaartluckynumbers kraskaarthandtohand kraskaart