Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Opwaarderen bij TrendieBingo

trendiebingo logoWanneer je een nieuw account hebt aangemaakt bij TrendieBingo krijg je om te beginnen een leuke bonus van €5,00 speeltegoed. Voor deze bonus hoef je geen storting te verrichten. Wanneer je geen tegoed meer hebt dan kan je twee dingen doen, wachten op een gratis bonus code of een storting verrichten. Je krijgt namelijk wekelijks een gratis bonus code, zodat je bij TrendieBingo ook gratis bingo kunt spelen. Mocht je het zo gezellig vinden dat je bingo voor geld wilt spelen, om bijvoorbeeld mee te spelen voor leuke jackpots, dan kan je een storting verrichten. Voor deze mensen behandelen we de meest gebruikte stortingsmogelijkheden van TrendieBingo.

Registreer je nu en krijg 5 euro gratis speeltegoed!

Gratis opwaarderen met gratis bonuscode

Wanneer je geen geld wilt uitgeven aan de online bingo dan kan je er ook voor kiezen om gratis bingo te spelen. Je krijgt van TrendieBingo namelijk wekelijks een gratis bonus code. Hiermee kan je gratis bingotegoed ontvangen, elke week weer!

Opwaardeermogelijkheden

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Creditcard, Neteller en Skrill. Je kunt tevens gebruik maken van de prepaidkaarten van Paysafecard, deze kan je in de winkel kopen om vervolgens online te verzilveren. Kaarten van Paysafecard zijn veelal bij tankstations en supermarkten te verkrijgen.

Speel elke week weer gratis mee, meld je nu aan!