Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Mobiele bingo van Unibet Bingo

Klik hier om UnibetBingo te spelen

Mobiele versie
Op www.unibet.eu/bingo kan de bingospeler terecht voor het spelen van allerlei online bingospellen. Het is nu ook mogelijk om bingo op de mobiele telefoon te spelen. Bijkomend voordeel is dat er niets ge├»nstalleerd hoeft te worden en elke speler overal online bingo kan spelen. Daarnaast verschijnen er regelmatig speciale aanbiedingen voor mobiele gebruikers en krijgen zij de mogelijkheid om snel extra ‘Loyalty punten’ te verdienen.

Account aanmaken bij Unibet

Registratie en verschillende bingospellen

Op de site kun je eenvoudig een account aanmaken. Na de registratie krijg je een overzicht met bingospellen te zien waar je als speler de keuze hebt uit verschillende online bingospellen. De grootste spellen zijn ’90 Ball Bingo’, ’75 Ball Bingo’ en ’75 Ball Variant Bingo’. Dit laatste spel is een variant op ’75 Ball Bingo’ en hiermee zijn de grootste prijzen te verdienen. Het gewonnen prijsgeld wordt direct bijgeschreven op je account.

Bezoek de website

Hoe werkt bingo?

Als je ingelogd bent op je mobiele telefoon kies je uit een bingospel. Je koopt een ticket en vervolgens verschijnt er een kaart met getallen op het scherm. Naast deze bingokaart zie je groene ballen met getallen opkomen. Als het nummer van een bal overeenkomt met een getal op jouw bingokaart, wordt het desbetreffende vakje gemarkeerd. Bij een horizontale, verticale of diagonale rij gemarkeerde vakjes is er sprake van een geldige bingo. Dit geldt ook bij een volle kaart.

Overige opties

Naast de reguliere bingospellen kun je op je mobiele telefoon ook gebruik maken van andere mogelijkheden die de site te bieden heeft. Te denken valt aan online bingotoernooien, chatrooms waar je in contact kunt komen met andere bingospelers, spannende minigames en vind je het laatste nieuws over online bingo spelen.

Bonussen en speciale aanbiedingen

Via de mobiele telefoon krijg je al extra’s aan punten en aanbiedingen, maar het reguliere bingoprogramma heeft ook bonussen te bieden. Zo kun je met het spelen van elk bingospel ‘Loyalty punten’ verdienen. Als de meter vol zit en je een level verder bent, kun je een draai aan het ‘Loyalty Wheel’ geven en heb je gegarandeerd prijs. Naarmate je hogere levels speelt, zijn de prijzen automatisch groter.