Pages Navigation Menu
kerstbingo reserveren

Opwaarderen bij Unibet Bingo

Klik hier om UnibetBingo te spelen

Opwaarderen met verschillende betaalmethoden bij Unibet Bingo
Unibet Bingo biedt je ruim de mogelijkheid om online bingo op verschillende manieren te spelen. Om mee te doen met de online bingo zal er eerst speeltegoed moeten worden toegevoegd aan het account. Unibet geeft meer dan genoeg betaalmethoden om je speeltegoed snel en eenvoudig op te waarderen.

Account aanmaken bij Unibet

Betalen via een Credit Card en online portemonnees

Wie toch liever op een andere manier betaald, heeft ook genoeg opties. Betalen met een Credit Card (Visa, MasterCard) is mogelijk. Ook kan er een keuze worden gemaakt uit verschillende online portemonnees. Denk bijvoorbeeld aan Skrill en Netteller. Als het juiste bedrag aanwezig is bij één van deze opties, kan de betaling meteen zonder problemen worden voltooid.

Gebruik maken een Paysafecard

Paysafe is ook één van de betaalmethoden bij Unibet. Betalen met een Paysafecard is erg gemakkelijk. Paysafecards kunnen op verschillende plekken worden aangeschaft. Bij de sigarenboer in een dorp of stad zijn ze vaak opgenomen in het assortiment. Ook vind je ze terug bij de meeste tankstations. Bij een Paysafecard heb je keuze uit standaard vaste bedragen (€10, €25, €50 etc.). Wanneer je betaald bij Unibet wordt het gewenste bedrag van de kaart afgeschreven totdat de kaart geen tegoed meer heeft. Het grote voordeel aan een Paysafecard is dat er geen persoonlijke gegevens op staan. Betalen met een Paysafecard is dus volledig anoniem. Bij betaling met een Paysafecard wordt wel 3% aan transactiekosten in rekening gebracht.

Bonus vrijspelen via de verschillende betaalmethoden

Unibet biedt een groot aantal betaalmethoden. Het grootste voordeel hier aan is dat het tegoed direct wordt toegevoegd aan je account en je zelf kunt kiezen welk bedrag je toevoegt. Unibet geeft je bovendien de mogelijkheid om verschillende bonussen vrij te spelen en met de juiste betaalmethoden wordt dit natuurlijk erg eenvoudig. Je kiest simpelweg het bedrag dat vereist is om de bonus vrij te spelen en voegt dit vervolgens als speeltegoed toe aan je account. Na betaling kan je meteen aan de slag met de online bingo!

Bezoek de website